Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem kockának kellett volna tanulni, hanem villamosnak.

Egy infós ritkán barkácsol magának elektronikát, pedig az a lelke az ilyen berendezéseknek, nem a program.
Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.Sőt, állítom hogy maga a vezérlő program primitíven egyszerű, nem bonyolultabb a Taskernél, ha úgy vesszük.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.
Most azt a pár feltételt megírni nem nagy ügy.
De összerakni egy vezérlő elektronikát, amit ráköthetsz a pc-re, na az már vmi!
(#77) wayne1
Mit kell érteni ez alatt? Dob vmi error-t a Say parancs? Vagy meg se mukkan?
Csatornával kísérletezz még, az az érzésem!
Aztán majd mondd, h mire jutottál!
szerk: egyszerű, a szenzorok csak bekapcsolt képernyő mellett működnek. Ez android feature.
Meg amúgy is óvatosan vele, csak addig vizsgált a szenzorokat, amíg feltétlen muszáj, mert bitang gyorsan leszívják az aksit. Én Sleep as Android-dot próbáltam egy-két hétig, egy éjszaka alatt lemerült a feltöltött telefon, mivel folyamatosan ment az accelero és a képernyő és a mikrofon is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia
- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.