Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
... Közben rájöttem mi a rákfenéje a problémámnak és a taskernek az APP-okra vonatkozó (IF) feltételei miért nem 'érzékelik' az APP-ot: Mert az adott APP TASKER PLUGIN része nem úgy viselkedik mint maga a teljes értékű APP és a tasker nem értékeli az app futásaként!!!
Tehát a plugin kavart be...
Úgy vettem észre hogy a Tasker-ben egy TASK-on belül elindítottam az APP PLUGIN részét és a teljes APP-ot is. Ekkor volt jelzés hogy elindult az APP, ráfutott az ezt vizsgáló IF feltételre.
Viszont mikor csak az APP PLUGIN indult el - ugyan az is futott szépen, csak erre meg nem lehet (egyelőre nem jöttem rá) futást vizsgáló működőképes feltételt beállítani...
Hiába adom meg hogy figyelje az APP futását, ha csak a plugin fut nem ad jelzést erre..És még az is egy érdekesség, (teló újraindítás, valamint ADB engedélyezés után) hogy a plugin rész az elindul lezárt képernyő mellett is, míg a teljes app nem indul el - ahogy előző hozzászólásban jeleztem)
Esetleg olyat lehet hogy a Tasker az indított Tasker Task-okat figyelje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs