Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
JUHÉÉ, ismét sikerült kifognom egy <nem tökéletes> hardvert!
Ez az én formám, belevásárlok újonnan valami szarba.
A szenvedő alany ezúttal, rajtam kívül, egy Coolink AP350X táp. Íme a legújabb sztori: Tegnap megvettem, és a gép sípolni kezdett, de csak ha vinyót dugtam valamelyik molex csatira. Nyilván a tápra gyanakodtam, de annyira szinkronban vannak a sípolás változásai a lemezműveletekkel, hogy gyanúm a vinyómra terelődött. A sípolásról annyit, hogy hihetetlen idegesítő magasfrekis dologról van szó, meg néha ''áramhangú'' zúgásról. Aki járt már trafóház közelében, az tudja miről beszélek. Nahát ez amellett hogy idegesítő és kijön a házból hiába van rajta az oldallap, félek, hogy hosszú távú probléma előjele. Kimértem a feszültségeket műszerrel: jók. Ma jött vendégvinyó: az is sípolt. Az én vinyómat átraktam más gépbe: nem sípolt. Elektronikus dolgokban igen jártas ismerősöm azt mondta, hogy valszeg kilazult egy vasmag és a benne járkáló nagyfrekvenciás (örvény)áramok miatt rezonál és sípol(apropó: bírom az ilyen embereket, mindig lehet valami újat és érdekeset tanulni:), nemcsak speciel ezt hiszen erre talán én is rájöttem volna...). Tehát megy holnap vissza a táp. Fejleményeket megosztom a tisztelt fórumozókkal:)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest