- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
JUHÉÉ, ismét sikerült kifognom egy <nem tökéletes> hardvert!
Ez az én formám, belevásárlok újonnan valami szarba.
A szenvedő alany ezúttal, rajtam kívül, egy Coolink AP350X táp. Íme a legújabb sztori: Tegnap megvettem, és a gép sípolni kezdett, de csak ha vinyót dugtam valamelyik molex csatira. Nyilván a tápra gyanakodtam, de annyira szinkronban vannak a sípolás változásai a lemezműveletekkel, hogy gyanúm a vinyómra terelődött. A sípolásról annyit, hogy hihetetlen idegesítő magasfrekis dologról van szó, meg néha ''áramhangú'' zúgásról. Aki járt már trafóház közelében, az tudja miről beszélek. Nahát ez amellett hogy idegesítő és kijön a házból hiába van rajta az oldallap, félek, hogy hosszú távú probléma előjele. Kimértem a feszültségeket műszerrel: jók. Ma jött vendégvinyó: az is sípolt. Az én vinyómat átraktam más gépbe: nem sípolt. Elektronikus dolgokban igen jártas ismerősöm azt mondta, hogy valszeg kilazult egy vasmag és a benne járkáló nagyfrekvenciás (örvény)áramok miatt rezonál és sípol(apropó: bírom az ilyen embereket, mindig lehet valami újat és érdekeset tanulni:), nemcsak speciel ezt hiszen erre talán én is rájöttem volna...). Tehát megy holnap vissza a táp. Fejleményeket megosztom a tisztelt fórumozókkal:)
Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest