- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
-
Neoteric
addikt
-
djculture
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
wolfman87
csendes tag
-
wolfman87
csendes tag
-
Jester01
veterán
-
szotadi
tag
-
laca500
aktív tag
Lehet igazad van! Csak az a baj, hogy itt áll a sarokban minden alkatrész az új gépemhez lassan 3 hete, és se híre se hamva. Senki nem tudja még csak megközelítőleg sem, hogy mikorra ér ide. Lehet, hogy csak decemberben az ünnepekre. Rá adásul a másik topikban azt mondják nem érdemes rá várni, mert csak MHz különbség van köztük, amit belehet állítani a kisebbiken is.
-
laca500
aktív tag
Igazatok van, csak olyasmire gondoltam, hogy pl. már 2 hete várom az FX 8350 megjelenését, de legalább is azt, hogy az árát lássam. Na most itt van a 8320 aminek aránylag ma jó ára van. Várni nem akarok, mert össze-vissza ugrálnak az árak és esetleg úgy járok mint a múltkor az 5800K-val. Addig vártam míg fel ment az ára. Viszont ha leadom a rendelést a 8320-ra és ne agy isten közben megjelenne a listában a nagy tesó, akkor természetesen inkább az kellene. Bonyolult vagyok egy kicsit?

-
PhoenixK
őstag
-
tlac
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
-
Foxbat7
csendes tag
-
Foxbat7
csendes tag
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
-
SSJPeter
őstag
Számoltam a kártya eladásából származó bevétellel amit a kijavítás után valószínű 1. max. 2 hét után el tudtam volna adni...tehát ha 2 hete kicserélik mára már 99%,hogy eladtam volna.
Igen addig kértem kölcsön ameddig úgy számoltam,hogy kelleni fog a pénz.
Minden spórolt pénzem ráköltöttem az új kártyára amit szintén tőlük vettem.
Lehet nem volt racionális a részemről de így történt.Szerintem aki itt nem viselkedik életszerűen az te vagy és mivel érintettséged nincs is a dologban feltéve ha nem vagy iponos alkalmazott akkor akár be is fejezhetnéd a kommentelést és akkor én is befejezném.
A fejedet meg ne verd a falba nem éri meg.
-
SSJPeter
őstag
Azt,hogy mi a jelentős kényelmetlenség én döntöm el.
1. E-mailben megígérték,hogy max. 15 munkanapon belül javítják/kicserélik.
2.Ennek hatására megvettem tőlük egy új 95.000Ft-os videókártyát.
3.Én ehhez még kölcsön is kértem egy ismerősömtől 40.000Ft-t 3 hetes határidőre amit így,hogy ennyire elhúzódott alig bírtam neki megadni mivel számítottam a videókártya eladásából származó bevételre!
Igen, nekem ez így jelentős kényelmetlenség volt mert én nem vagyok gazdag!
De fölösleges,ne ragozzuk tovább.
Remélhetőleg holnap 30 nap után,megérkezik a jóváírás a számlámra és elfelejtem ezt az egészet még a topic közelébe se jövök.Szerk: 15 nap vagy 15 munkanap édes mind1,mindkettő eltelt.
-
gardener
senior tag
Nagyrészt igazad van.
De pl.: egy ház esetén csak élőben látod mennyire van jól szerelve.
Nyeklik-nyaklik-e, pontosan patent-e rajta minden.
Persze sokszor ha van az embernek ideje elmegy megnézni-kiválasztani egy mintateremben a terméket, majd egy Iponhoz hasonló helyen megrendelve megveszi jóval olcsóbban.
-
gardener
senior tag
-
pincehely
addikt
-
HUN]Repa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi.