- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most is így van, aznap délig ha megrendeled, akkor 14h-tól átvehető az esetek 90%-ban, ha előtte nap rendeled akkor mégtutibb. De ezt láthatod az adott alkatrész adatlapján az "átvétel résznél".
A kolléga az összeszerelésre értette hogy amiatt lehet több nap. Meg ugye ha sokmindent rendelsz akkor növekszik az esélye annak hogy pár dolgot az Ipon se kap meg aznapra vagy másnapra, és akkor nem érvényes a fenti (-> adatlap).
Én max 2-3db-os tételeket szoktam vásárolni esete vagy éjszaka rendelve. Még soha nem volt olyan hogy másnap 14h-tól ne mehettem volna érte.
-
szumo
senior tag
Szerintem korrektül megy a garanciáztatás!
Nem a srácokon múlik minden, a distributorokon sok múlik.
A 15 nap az a megirányzott munkanapok száma, ami alatt a garanciális ügyet megpróbálják rendezni.
Lehet, hogy szerencsld van és csak 10 nap lesz, de lehet, hogy 20 nap. A törvény 30 napot ír elő, bár ezt nálam okosabbak jobban tudják.
Nekem mindig jó tapasztalataim voltak, pedig volt olyan monitor, amit 2x cseréltek a 3 napos pixelgaranciára, vagy videókártya, ami 30 napig volt oda, és teszt OK val jött vissza, majd adtam egy pontosabb hibaleírást, és azonnal cserélték, 2 nap múlva megvolt az új kártya.Én megbízok bennük, és türelmes vagyok, mert tudom, hogy nem csak az én eszközöm romlik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged