- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
nubreed #5068 üzenetére
Hidd el hogy nem
Ebben dolgoztam/dolgozok és én se ma kezdtem. Ha már lenne szó elsőbbségről akkor kb mindent az eDigital vinne el akinek kb 10 üzlete van. Még az iPon se jutna áruhoz.
Vannak olyan nagykerek (akik kizárolagos forgalmazók bizonyos márkáknak, termékeknek) hogy nincs foglalásos rendszerük. Ergo ha megrendeled a cuccot este, nem lefoglalja csak megrendelést rak rá. Így előfordulat olyan is hogy mire elmész a cuccért elfogy. Jártam így az egyik nagykernél, igaz másnapra megjöttek a cuccok de akkor is. Szóval pontosan tudom hogy mi hogy működik. Napi 8 órát ebben dolgozom.Shad0w: Mint ahogy fentebb írtam vannak termékek amiket nem kapsz meg másik nagykerben, mert kizárólagos hazai forgalmazó. Így nem tud elmenni másik nagykerbe megvenni. A nagykereket nem úgy kell elképzelni, hogy mindegyikben van mindegyik márkából és termékből. Van minimális átfedés, de legolcsóbban és leggyorsabban mindig a disztribútortól tudod megvenni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest