Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Konfig frissítés történt(winyo+dvd rw-n kívűl minden),és miután ősszerakom a gépet gép bekapcs és kb addig megy amíg a biosba belépek utána megáll.Aztán következőre meg már hamarabb.Először arra gyanakodtam nem e véletlenül rosszul raktam fel a hűtőt és túlmelegszik.Gép szétszed a proci rendesen be volt rakva a hűtő is jól fel volt feküdve a pasztanyomokból ítélve szóval nem az a baj.Természetesen csumán is elindítottam minden leszedve csak memo+videokártya(nincs a lapon integrált) maradt rajta ugyanaz a helyzet.Táp tuti jó mert a régi konfogba bekötöttem a tápot az ok. Sajna inkompatibilitás miatt a többit nem tudom kipróbálni.Vagy a lap vagy a proci lesz rossz gondolom.Videokarinál vagy a memo,ház hiba nem lehet ugye?Valami ötlet mit nézzek még meg esetleg?
Hi ezeket a cuccokat az ipon-nál vettem és ma raktam őssze.Remélem én sem fogok csalódni a garanciális ügyintézés gyorsaságában és korrektségében.
Majd beszámolok,hogy mit tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest