Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malz
csendes tag
Megérkezett a mai napon a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátor, tényleg csatlakozó nélkül és 2 szálas ventilátor volt. A régi ventiátort egyszerűen levágtam majd szinenként összeforrasztottam és elsőre szépen elindult. Átlagos használat mellett nem mondanám zajosnak nagyjából, mint az eredeti, hőmérsékletet nem mértem a tápon belül, de a kiáramló levegőt nem érzem melegnek. Köszönöm a segítséget és remélem minél hosszabb életű lesz a ventilátor!
-
malz
csendes tag
Most már minél többet olvasok annál kevésbé vagyok biztos abban, hogy melyiket kellene megvennem:
vagy
vagy az előbbi Enermax-ban gondolkodom mert ezeket könnyen be is lehetne szerezni.
-
malz
csendes tag
Átnéztem ha halkat és viszonylag jót akarok, akkor bent volt a felsoroltak között ez is:
Enermax Cluster Advance UCCLA12P, de totál hasonló hozzá ez, amit az előbb írtam Enermax T.B. Silence Manual. Nem tudom h indító teljesítményben jó lenne-e bele.Közben megnéztem nekem erre a típusra lenne inkább szükségem ebben nincs poti a fordulatra:
Enermax T.B. Silence PWM -
malz
csendes tag
válasz
#00983040 #2094 üzenetére
Lehet értetlen lesz a kérdés de mit értesz BB-s venti alatt?
Ilyenen gondolkodom 12 centisben igaz 3500 körül mozog az ára, de lehet hosszú távon kifizetődő lenne.
Enermax T.B. Silence Manual -
malz
csendes tag
Sziasztok!
Egy FSP Saga+ 400-as tápban szertnék ventilátort cserélni. Egy ilyen darab van bent:Mit tudtok ajánlani ami viszonlyag halk és olcsó is lesz vagy vegyek bele egy olyat ami eredetileg bent volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest