- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Rendszerhűtő alatt a gépház hűtőjét értettem. A tápot azt már letisztáztam magamban azzal tisztában vagyok, hogy az csak 2 eret használ
De ahhoz, hogy ne nyírjam ki hússzútávon a tápot így fel kell vérteznem a gépházamat legalább 2 ventilátorral, hogy ne a táp végezze ezt a feladatot.
Az ARCTIC F Pro PWM néztem ki. Pontosabban ez érhető el az extreme digitálnál (ott van lehetőségem vásárolni). Elég jó népítélete van ennek a márkának, ahogy olvasom. A BIOS-om támogatja a feszültség változtatás által lévő szabályozást (100%, 50%, 25%, gondolom 12v, 7v, 5v) de nem, tudom, hogy ha a 4 pines csatlakozót kötném rá akkor is működne e a dolog? Tehát ventilátor a PWM mivoltja nem kavarja meg a dolgot?
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem mindegy milyen ventilátort vesz az ember....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest