Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Rendszerhűtő alatt a gépház hűtőjét értettem. A tápot azt már letisztáztam magamban azzal tisztában vagyok, hogy az csak 2 eret használ

De ahhoz, hogy ne nyírjam ki hússzútávon a tápot így fel kell vérteznem a gépházamat legalább 2 ventilátorral, hogy ne a táp végezze ezt a feladatot.
Az ARCTIC F Pro PWM néztem ki. Pontosabban ez érhető el az extreme digitálnál (ott van lehetőségem vásárolni). Elég jó népítélete van ennek a márkának, ahogy olvasom. A BIOS-om támogatja a feszültség változtatás által lévő szabályozást (100%, 50%, 25%, gondolom 12v, 7v, 5v) de nem, tudom, hogy ha a 4 pines csatlakozót kötném rá akkor is működne e a dolog? Tehát ventilátor a PWM mivoltja nem kavarja meg a dolgot?
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem mindegy milyen ventilátort vesz az ember....

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi