Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Köszi szépen.
Kipucoltam a port a tápból és a venti lapátjairól. Nem lett halkabb, nem pörög alacsonyabb fordulaton.
Magát a ventit nem szedtem szét. Ahhoz hol tudok venni olajat/zsírt, vagy milyen néven fut?
Táp feszültség értékeit szoftveresen nem tudom nézni, ugye? (akkor az felejtős)
Egyébként lehet kapni külön tápventit, vagy bármelyik 8cm-es venti kompatibilis lesz vele?
5-600 ft-ot még hajlandó vagyok rákölteni. Arctic F8? (800ft) Ez jó lesz?Még egy bagatell kérdés: előfordulhat, hogy fordított irányban, befelé nézegetve tették bele a ventit? (bár a lapátai kifelé néznek, jónak tűnik)
Az kizárható egyébként, hogy nem máshol van a baj és biztosan a venti lesz a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Jobban értesz hozzá, hátha meglátsz valamit.