Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicktom
csendes tag
Hello!
Nekem is nagyon hangos már a táp ventillátora, ezért a csere esedékessé válik. Mivel még nem döntöttem, hogy milyen ventillátort vegyek bele, ezért addig is egy régi, kicsit "brutális" megoldással csökkentettem a hangját. Egy injekcióstűvel egy kevés WD-40-et fecskendeztem a matrica alá, és láss csodát, a hangja olyan, mint új korában :-). Tudom, hogy ez ideiglenes megoldás, de addig jó lesz. A ventillátor vitába nem akarok beleszólni, csupán a figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy, szerintem igen jó és halk ventillátort. Nevezetesen ezt: Enermax Magma UCMA-12 . Azt hiszem én ezt, vagy esetleg a már a korábbi hozzászólásokban felmerült Coolink Swif2 1201-t fogom beletenni.
Üdv. Tom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest