Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Midway senior tag Látom nem nagyon aktív a topic. Leírom az én esetem . 
 Cooler master 500w silent modularis táp.
 Benne 135 mm 0,24A venti. Young lin dsf135512 típusú, Ilyet nehéz talalni. Hangos volt csere érett.
 Vettem bele egy 140 mmes pure wings 2 ventilátort. 1000rpm Ezt javasolták itt a fórumban. Csendes , jó minőségű.
 Előtte megmértem, hogy belefér a régi helyére. Kényelmesen belefér csak a felfogás más.
 A luk távolság kisebb 5mm el. Ezt fúrás helyett pákával alakítottam át. A lukakat oválisan tágítottam.
 Remekül megfogta a nagy menetes csavar .
 A vezetéket csatlakozóval levágtam a régi ventilátorról ez 2 eres.
 Az új venti harom eres azt is levágtam. A pár hozzászólás előtti képek alapján forrasztottam össze + - szálakat.
 A harmadik szálat nem kötöttem be. Nincs is hova. Az egészre zsugor csövét húztam.
 Kész. 1 óra volt kb.
 Alaphelyzet, szoba hőmérsékleten nem indul el az új ventilátor a gép bekapcsolólásnál. Ha kézzel megindítottam akkor ment ,de pont a küszöb határon van alapból.
 Ez más tápegység esetén nem biztos , hogy előfordul!Ez nem gond, mert ha megy a gép és kicsit melegedik a táp utána magától is beindítja az új ventilátort egy minimális feszültség emelkedéssel. Leteszteltem. A terheléstől függően ez 5-15 perc után következik be. 
 Utána folyamatosan és csendesen teszi a dolgát.120 mm-es ventilátor esetén könnyebb a csere , mert a lukakat nem kell alakitani. 
 1000rpm alatti ventilátor nem javasolt, mert.kevés lehet a hűtő teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő