- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluke
tag
Sziasztok!
Én azt szertném kérdezni, van egy fsp saga 2 400w tápom , több mint 4 éves, regebben néha felhangosodott de aztán hamar elhalkult a ventije, de most tegnap ota már egyfolytába hangos, valoszinu csapágyas. na most érdemes ventit kicserélni? Vagy hát az nem kérdés hogy megoldás lehet viszont az a baj hogy kinyitottam a tápot és nem lehuzható a csatija, elkéne vágni a vezetéket és gányolni, sose csináltam még ilyet, van olyan cég vagy szerviz aki foglalkozik ilyennel? Vagy teljesen magamnak kéne ezt megcsinálni? Nem merem. Amugy már itt láttam olyat aki pont ugyan ilyenbe cserélt ventit és egy ilyesmit tett bele, SCYTHE Slip Stream 120mm 1600rpm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest