- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szali
tag
Megnéztem a jelöléseket, és azt hiszem, a ...301P...jelű tápot fogom venni (a 14.600-ast amit fentebb is írtam), mert már másfél éve megy a cucc és mostmár belefáradtam abba, hogy ha filmet nézek vagy zenét hallgatok, netezek, vagy mármi, akkor mindig van aláfestő sssssssssssrrrrrrrrrvvvvvvvvvvssssssssrrrrrrr hang
A csend egy idő után minden pénzt megér
Na de sebaj.
A pfc, ahogy hallom, nemhogy növelné, még rontja a tápok hatásfokát, úgyhogy én is csak passzív pfc-set veszek, mivel ebben a kategóriában már tényleg nincs pfc nélküli táp. egyébként én is csodálkoztam, hogy jó hosszú belső kábeleket adnak az enermakszhoz, de így végre nem kell zongorahúr feszességűre nyújtani a kábeleket.
Mindenkinek köszi a tanácsokat.
Ami egyszerűen jár nekem. Enermax.
Szali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest