- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
z00li
senior tag
Szia!
Kérdésed tedd fel inkább itt: Nem induló gépek topikja
Egyébként a HKC táp nem ajánlott kategória, próbáld ki a chieftec-kel. Szerintem bírnia kéne. Tápügyben a Melyik tápegységet vegyem topikban érdeklődj.Z
UI.: ezt a topikot zárni fogják
-
gabor0077
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A problémám ma kezdődött. Kipróbáltam a Kane & Lynch 2 demóját, és közben egyszer csak beakadt a hang, egyszer csak eltűnt a kurzor, és a billentyűzet világítása is elsötétült. Kép volt, de a játék megfagyott egy ponton. Oké, reset, bejön a Gigabyte logó, ahogy szokott, majd megint újraindul. Látszólag szenved a gép, mert próbál beindulni, de nem tud rendesen. Lehet, hogy hülyén hangzik, de így van. Megint reset, és megint bejön a Gigabyte logó, majd ismét sötétség, és kikapcsol a gép, aztán pár másodperc múlva újra megy... Szóval ezt így nem lehet tovább. Ti mire gondoltok, mi romlott el? VGA- nem, februári HD 5770-remekül szuperál játékok alatt. Processzor? - nem. Ez i szintén jól működik. Memória? Ez már kezd gyanús lenni, de a memória nem művel ilyen áramkimaradásokat, kikapcsolódást.... stb. Szóval az én elsőszámú gyanúsítottam a tápegység, egy 550W-os HKC, amit már tavaly április óta használok. Elég nagy terhelés alatt van régóta, 4 magos proci, 4 giga ram, HD 5770, szóval erősen gyanakszom, hogy az döglött be. Szerintetek? És ha tényleg a táp a rossz, akkor egy 450W-os Chieftec (régi gépemből) elég lenne ennek a konfignak?
Gigabyte EP43-DS3L alaplap
Intel Core 2 Quad Q9400
HIS HD 5770
4 GB DDR2 800 MHz Kingston RAM
HKC 550W-os táp
Windows 7 Ultimate 64 bitA segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!