Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Jó, akkor én is hadd offoljak egy kicsit!
A nyelvtanulás sincs ingyen. Ezt látni fogod, amint évtizedeken keresztül gyűjtögeted mindazokat az anyagokat, amelyekből tanulsz. A nyelvtanár sincs ingyen, a nyelviskolai kurzus sincs ingyen, és a készülékek sincsenek igyen, amelyeken lehet ezeket használni.
Bár mint mondtam: az Anki egy ingyenes szoftver, és gyakorlatilag a kenyérpirítóra is van átirata, tehát egy Windows-rendszerű számítógépen is használhatod (ingyen), egy Google böngészőn keresztül is használhatod a webes felületét (ingyen), és ha már ott tartunk, hogy a Windows is pénzbe kerül, akkor Linuxon is használhatod Chromium böngészővel ingyen. Bár ugye, ha már itt tartunk, maga az internet-előfizetés sincs ingyen.
Azon most ne vesszünk össze, hogy nyilvánvalóan sokaknak semmilyen számítógépre nem telik, hiszen akik itt vagyunk, valamilyen eszközünk mindannyiunknak van. Akinek nincs, az nem ír ide.
Az pedig mindenkinek a saját döntése, hogy milyen rendszert részesít előnyben. Ha valaki ragaszkodik az Apple-hez, tegyen belátása szerint, csak akkor fogadja el, hogy ott azért is fizetni kell, amiért máshol nem kell. Androidon például nem kell.
Nem turkálunk más pénztárcájában: én a sajátom alapján jelentettem ki, hogy tízezer egy családi vacsi, ami nem is túlzás, ha van az embernek két kamasz fia, akik annyit esznek, mint a sáskák, plusz apu és anyu, már ha ők is számítanak valamit.
Ezek után nyugodtan befejezhetjük (azt hiszem) az offolást, és visszatérhetünk a topikhoz kapcsolódó hozzászólásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Marvel Snap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest