- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Hequila #1496 üzenetére
italki.com – én itt találtam egy személyt, akivel sikerült barátságot kialakítani. Ez nagyon fontos, mert a kötelező tiszteletkörök után, ha kifullad a téma, akkor nem lesz miről beszélni. Neki nem az angol az anyanyelve, viszont folyékonyan beszél. Cserébe én magyarul tanítom őt.
ConversationExchange.com – ez is olyan oldal, mint a legtöbb nyelvcsere oldal. Egy fejlett szűrő segítségével beállíthatod, hogy csak azokat listázza ki, akik időzónában, nemben*, tudásban, kontakt fajtája (Skype, face-to-face, chat, mailing) megfelelnek neked. Ha csak beszélgetni szeretnél és nem levelezni (ez a cél), érdemes az olyan opciósokat kihagyni a keresésből. Ha lehet, egyszerre küldd el húsz személynek a partnerfelkérést, mert jobb esetben egy fog szóba állni veled. Ugyanez a helyzet az italkin is. Sokan csak beregisztrálnak, de amikor ténylegesen párbeszédre kerülne sor, berezelnek.
Ami fontos: a személyes infót alaposan töltsd ki és igyekezz érdekesnek látszani: kerüld a sablonos bemutatkozást. A profilkép olyan legyen, amit tényleg jónak tartasz, ami barátságos, mosolygós, jó körülmények között készül. Legtöbbször a profilkép és a leírás alapján dönt a többi felhasználó, hogy szóba áll-e veled, vagy sem.
*a nemet külön kiemelném. Én kizárólag nőkre írok rá. Nem mintha társkeresőzni akarnék, de
1. a nők komolyabban veszik a tanulási szándékot, nagyobb valószínűséggel írnak vissza, mint a férfiak
2. férfi létemre nekem jobban esik egy nővel diskurálni, számomra érdekesebb. Idegen férfival mit dumáljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest