- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Én már nem hiszem, hogy fogok nyelvtant valaha is tanulni
Sokkal jobban szeretem a hallgatást mégpedig azért, mert a nyelvtan tanulástól nem fogom jobban megérteni a hadart vagy háromnegyedig kimondott vagy akcentussal kimondott szavakat és ez a főbb célom. Beszédben meg el tudok magyarázni bármit attól, hogy hiányos valamennyire a nyelvtanom.
BonFire: "De ugye azt tudod, hogy az életben nem jegyre játsszák ezt a játékot?"
Nem ismerted az angol tanáromat, én angol specializációra jártam gimnáziumban és a valaha volt legjobb tanár, akivel találkoztam. 10 szavas szódogák állandóan, egy nap több óra voltak, csak a 10/10 volt 5-ös, 9/10 már 1-es. Minimum 80db 5-ösöm volt ezekből. A szókincs pedig nagyon fontos. Beszélgetés is volt sokszor órákon -
axioma
veterán
Szerintem valtozo a dolog. En peldaul nemetben megtanultam gimiskent a nyelvtant. Egyetem ota (20 eve...) valtozo intenzitassal tanulgatok angolt. Azota is, az megy az angolban, ami ugyanaz mint a nemetben (pl. passziv). Es az nem (nagyon nem), ami mas (12 igeido, de pl. did utan jelenido is csak odafiygelessel). Nekem a magyar es idegen nyelvi nyelvtan is megvan, barmilyen alakot kepzek, de aki allitja hogy rendes szabaly van a mikor melyik igeidore, az az en szememben csusztat
Raadasul keverik a magyarazatok az igeidot az igealakkal (ruhellem, mikor felteteles modban igeidoket megjelolve beszelnek).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest