Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemma

addikt

Szia

Nagyjából végigolvastam a hsz-eket, engem igazából az érdekelne, hogy milyen a suli, amibe jársz. Ha nem titok, elárulhatnád a nevét:)
    Csak mert egy ilyesmi átlagot szinte nulla tanulással el lehet érni, ha kicsit is figyelsz órán, és azért a tz-kre átolvasod a könyvet és a jegyzeteidet.

Én asszem pont fordítva vagyok ezzel, a kémiát és fizikát nagyon utálom, borzasztó unalmasnak tartom, de azért első gimiben bőven meg lehet tanulni ezeket is.

Na, de a lényeg, hogy én nagyon sokat használom a gépet tanulásra is, sok mindenre csak ráguglizom, és kevesebb, mint fele annyi idő alatt megtudhatsz egy csomó mindent.

Az irodalommal nem tudom hogy állsz, engem az antik kultúra különösebben nem érdekel, szerintem a XVIII,XIX.századtól kezd érdekes lenni, de ez persze tök szubjektív. Annyit akartam csak mondani, hogy az irodalom nem egy nagyon vészes tantárgy, ha odafigyelsz órán, és jegyzetelsz, akkor menni fog, a másik pedig, hogy sokszor a saját véleményedet is leírhatod, ezt külön díjazzák a jobb tanárok.

Ja, és ülj olyan mellé, aki érdeklődik, jobb tanuló, mert amikor a padtársad leszarja az egészet, és elvonja a figyelmedet is, annál szerintem nincs szarabb.

Új hozzászólás Aktív témák