Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Szia
Nagyjából végigolvastam a hsz-eket, engem igazából az érdekelne, hogy milyen a suli, amibe jársz. Ha nem titok, elárulhatnád a nevét

Csak mert egy ilyesmi átlagot szinte nulla tanulással el lehet érni, ha kicsit is figyelsz órán, és azért a tz-kre átolvasod a könyvet és a jegyzeteidet.Én asszem pont fordítva vagyok ezzel, a kémiát és fizikát nagyon utálom, borzasztó unalmasnak tartom, de azért első gimiben bőven meg lehet tanulni ezeket is.
Na, de a lényeg, hogy én nagyon sokat használom a gépet tanulásra is, sok mindenre csak ráguglizom, és kevesebb, mint fele annyi idő alatt megtudhatsz egy csomó mindent.
Az irodalommal nem tudom hogy állsz, engem az antik kultúra különösebben nem érdekel, szerintem a XVIII,XIX.századtól kezd érdekes lenni, de ez persze tök szubjektív. Annyit akartam csak mondani, hogy az irodalom nem egy nagyon vészes tantárgy, ha odafigyelsz órán, és jegyzetelsz, akkor menni fog, a másik pedig, hogy sokszor a saját véleményedet is leírhatod, ezt külön díjazzák a jobb tanárok.
Ja, és ülj olyan mellé, aki érdeklődik, jobb tanuló, mert amikor a padtársad leszarja az egészet, és elvonja a figyelmedet is, annál szerintem nincs szarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Tőzsde és gazdaság
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs