- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Dehogy haragszok, csak szeretem az oldalt, a közösséget, modokat. Megannyiszor segítettek már, csak viszonozni akartam. Volt egy alkalmam, ennyi, örültem hogy segíthettem.
A hó ne is szálingózzon, nincs rendes téli kabátom (kihíztam a sok alkoholtól), kiszakadt a bakancsom, levágattam a hajam, mert lemondtam a taralyról, kiállak a nagy lapátfüleim, belekap a szél, ráadásul most kezdem a rutint, ne akkor essen már a hó.
-
Xantomas
őstag
Megjött a levél, de írtam privátban, és e-mailban is, hogy nem tartok rá ígényt, így ennek tudatában 2xesen is köszönöm. Majd a köv elmenős pesti PH talira viszek belőle egy üveg valamit.
-
Xantomas
őstag
Lehet hogy elmult, de szerintem, amiatt, hogy kimaradt a tesztből egy kis sörrel felejtette bánatát
vagy csak laza napot tart
Sztem teljesen jó volt az egész. Igaz a fiatalságot, és a szabadságot se nagyon lehet kifejezni gyerekképekkel, de az a földön félálomban fekvő lurkó, az olyan aranyos volt. Ha még egy kis nyáltócsa is lett volna a földön, akkor azt lehetne hinni, hogy az egyik gyerekkori képem. Az nálam mindent vitt. ;)
Hiányoltam a tesztből a padkán ülő koszos punkok képeit. Az az igazi szabadság.
Amit fucsállottam, az a ''kivel mennék el biciklizni'' tartalmú kérdés. Naná, hogy nem azzal akiről azt tudom, hogy tud. Szóval ez egy nagyon ''tételezzük fel, hogy...'' kérdés volt. Winklert legalább ismerem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest