-
LOGOUT
TABLET / TARTOZÉK beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz
tolts.hu #309 üzenetére
Köszönöm segítséged NOKIA.Igazából értékes perceket pazaroltam rád,de mindegy attól még hogy ki osztottalak mert valljuk be kicsit bele kötöttél ebbe abba de talán nekem se kellet volna erről témát nyitni,de ez a kiosztásod lehet valakit zavar.Na mindegy de ahogy néztem az a 300 hozzászólásod csak itt hát az nem annyi volt hogy az "irányár jó".Légyszíves segíts be árazni ezt a sz*rt és hadd adja túl rajta ne sértődj meg ez nem meg oldás...
-
Kódos
aktív tag
válasz
tolts.hu #307 üzenetére
Figyelj ki hogy éli meg!
Én biztos hogy nem fogok vesszőket kitenni,minden mondatot bekezdésekbe szabni.Itt én ezt a témát le is zártam.Erre azt válaszolsz amit akarsz.De nem térhetnénk végre vissza a PH világába a helyett hogy más helyes írásait ellenőrizzük?Komolyan azért nem volt annyira botrányos hogy fenn akadj ezen.Nekem is volt már pár üzletem ami sikerült egyben meg nem is,de találkoztam olyan kollégával is amelyik 34 éves létére egy értelmes mondatot se tudod le tenni az asztalra.Nem tudtam mit akar,de hagyjuk már hogy az enyém annyira rossz volt.Láttam hogy 23:47:51 küldted azt hogy "Közben elkelt?"és után rá 23:51:03 küldted azt hogy és milyen szarul írok.Bizonyára gondolkodtál 10 percig hogy fel húzzuk ennek a ba*om-nak az agyát.Akkor végre vissza térhetnénk a tabletem beárazásához?Vagy még erre válaszolsz és szét offoljuk a témát.Köszönöm!Azt mondtad hogy az irány ár jó.Akkor a 25ezer az jó ár érte de lehessen alkudni belőle?Kicsit bővebben.Köszönöm!
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg mondaná mennyit ér a [lez itt]
Köszönöm!Képet nem tudok küldeni de jó állapot-ban van 2 vékony karc van az elején!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TABLET / TARTOZÉK beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Fontos! Írd le az alábbiakat!
- pontos típus
- állapot
- tartozékok
- függőség
- garancia
A topic ármesterei:
-NOKIA-
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest