- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Polacheck #531 üzenetére
Bgg szurok, beallithatsz mindent, mechanikat, nehezseget, kivant jatekosszamot, max jatekhosszt, ertekelesek minimalis szamat (mondjuk 500), pontszam aljat (mondjuk 7.5) nagyon hasznos. Utana ertekeles szerint sorbaallitod, es az elso harom szimpatikus tarsasnak kicsit utanaolvasol/jutbobozol
. Nagy coop fankent igy szoktam kiszűrni a radar alatt maradt jatekokat, illetve horcsogkent a 8 folotti ertekelesu ujabb tarsasokat amirol még nem hallottam.
gamerebb tarsasaggal euro/worker placement kategoriabol a castles of burgundy/marco polo/mombasa triot nezd meg, hatha valamelyik szimpi (7-11ezres kategoriasak, aktualis akcioktol fuggoen). En most epp aeons endre vagyok raizgulva, megyek is vissza, még egy kör szivas belefer
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest