- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Place
csendes tag
Én játszottam a Dice Upon a Time-mal eleget. A szabályrendszere azért egyszerű, mert logikus, így gyerekeknek sem nehéz. Ettől még 10+-os játék.
Van benne annyi interakció, stratégia és kombinációs lehetőség, hogy egyáltalán nem tűnik gagyi gyerektársasnak. Szerintem Stone Age szinten van a játék. BGG 2,5/5 mondjuk.A reviewkból én pont a csihi-pihi lehetőségét hallom ki. Persze a téma miatt el kell mondani, hogy gyerekeknek is ajánlott.
De ez legalább témában hozza a Grimmet, nem úgy, mint a grimm forest, amiben robin hood meg ariel meg ilyen grimmhez semmiköze kártyák vannak. És a Grimm forest mitől grimm? Alapanyagot farmolsz - házat építesz malacokkal...
A Dice upon a time mechanikája sokkal érettebb, mint a grimm foresté, tematikában pedig valóban grimm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest