Hirdetés

Aktív témák

  • veze

    őstag

    elég érdekes a t-home ügyintézés..
    ma bementem személysen a fekete sas utcába, lévén hogy korabban(tavaly) a telefonos ügyintézés nem mindig ment gördülékenyen)
    szval bebegyek csomagmodosítés ügyében, ( nem, nem amiatt hogy százas kell :D )
    azt modja az ügyintézö hogy a mostani kábelextra csomagom és dija nagyon személyre szabott lehetőség lehet, mert NEM tudja a csomagmódósitást ugy felvenni hogy internet és a t-home TV szolgáltatás igénybevétele esetén járó kedvezményes dijszabassal lehessen elszámolni, mert nekem alap(start) analog t-home tv csomagom van. és azzal nem lehet a kedvezményt igénybe venni. Az hogy én most mégis megkapom ezzel, az nagyon személyre szóló ajanlat lehet..
    de mondom az van oda irva hgy Internet + egy T-home tv szolgaltatas.. az nincs kikötve hogy milyen ( minimum) tv szolgaltatas.. ennek ellenére nem értettünk szót és nem kötötte meg a módósitást. odahivott még egy másik kolleginat is együtt nézték , ketten is erre jutttak..
    utana felhivtam a 1412-t és rögtön felvették a módósitást és fél óra mulva kaptam sms-t hogy a szolgáltatas aktivalasra került..
    tényleg létezik ilyn "minimum" tvcsomag szint és az analog start t-home tv csomag szolgáltatás nem számit t-home szolgaltatasnak??? (és emiatt 3 ezerrel több a havi dija adott esetben egy internet csomagnak...)
    ( az más kédrés hogy nekem miért ilyen van és miért nem más.. a szerződés modosítás szempontjaból ez irrelevans azt hiszem..)

Aktív témák

Hirdetés