- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egyszerűen nem tudom PPPoE Passthrough módba rakni a Speedport W724V hgw-t, "csak modem" módban működik gond nélkül, de sajnos van VoIP így ez nem játszik. Amikor bejelölöm az "Enable PPPoE Passthrough"-nál a pipát és elmentem, látszólag el is menti, de ha újratöltöm az oldalt vagy másik fülre kattintok már nincs ott és a beállítást sem aktiválta.
Jelenleg ez a felállás:
- Speedport W724V, VDSL2-es internettel+ VoIP, fw: 09021602.00.650Már végigjátszottam a korábbi hozzászólásokban javasoltakat: Volt reset Speedport felületéről és a reset gombbal is, nem működik sem az alap 3play_cpe@telekom.hu-s cím+jelszó párossal, sem a saját hozzáférésünkkel. Reset után semmit nem állítgattam, dhcp be van kapcsolva, csak odanavigálok az Access data fülre, bekapcsolom és elmentem. Próbáltam azt is, hogy utána újraindítom, de akkor sem hajtotta végre a beállítást. A PPPoE tárcsázás openwrt-s routerről és PC-ről sem ment, megnéztem 4 különböző böngészővel hátha azzal van baja, de egyikkel sem aktiválta a PPPoE Passthrough módot. Igazából már teljesen kifogytam az ötletekből, gondoltam felhívom a Telekomot mit szólnak hozzá, erre azt kapom vissza, hogy Szuperszerviz, hát azzal tényleg kitörölhetem...
Van valakinek ötlete mit lehet ezzel csinálni? Lehet valami beállítás szolgáltatói oldalon ami miatt nem megy vagy módosítottak (inkább elrontottak) valamit ebben a szoftververzióban?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Háztartási gépek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest