- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
dchard #54397 üzenetére
Nem értek a hardveréhez, de itt azt mondta valaki, hogy nyomába se ér egy
TP-LINK TL-WR1043ND V2.1 -nek.HW Version CPU Ram Flash Network Gigabit USB Serial JTag
2.x Qualcomm Atheros QCA9558@720MHz 64MB 8MB 4x1 Yes Yes Yes No -
flexxx
tag
Sziasztok!
T-fos TV-Net kombó van nálunk, még a régi NetMánia XL csomag (50/25). Na most lejárt a hűség, és irdatlan sok lett a számla (17k), gondoltam megnézem a netcsomagokat, de nevetségesen alacsony lett a feltöltés mindegyiknél, és az eddig fizetett árért nem akarok 5 mega feltöltést fizetni. Van valami esély arra, hogy újrakössem a jelenlegi csomagot, megtartva a feltöltési sebességet, vagy azt mindenképp lecsökkentik 5 megára? Csak mert ha nem, akkor inkább szolgáltatót váltok.
fleX
-
dchard
veterán
+1 valóban baromi unalmas.
Ráadásul gagyizza a hardvert a Cisco-ban pedig fingja nincs róla, hogy mi van benne. Elárulom, hogy a legjobb 8 csatornás DOCSIS NPU van benne hardveres NAT engine-nel. A wifi-je is egész korrekt, nyilván nem veszi fel a versenyt egy külső antennás routerrel, de ettől még jó. Arról nem az eszköz tehet, ha a telekom letiltja benne az bridged módot (olyan, hogy IP PT nem létezik DOCSIS-on).
A legtöbb hiba ami előfordul amúgy is nagy részben táp hiba, de leginkább a hálózat szarakodik amikor valami nem stimmel, ennek semmi köze a hardverhez.
Dchard
-
Shodan
őstag
Ha minden igaz február közepén jön az új verzió amiben minden nem rootolt készülék támogatott lesz.
-
petakpa1
őstag
TV GO
Akinek kompatibilitás miatt nem megy (készülék nincs a támogatott eszközök listáján) megpróbálhatja így:
1) Alkalmazás telepítése egy támogatott eszközre
2) Telepített alkalmazást APK Extractorral kimenteni SD kártyára
3) SD kártya át a nem támogatott eszközbe és SD kártyáról telepíteni az app-ot.
4) HasználniNekem Xperia S-ről Xperia SP-re sikerült így áttelepíteni.
Ha a nem támogatott eszköz root-olt akkor ez nem segít, viszont meg lehet próbálkozni a rootcloak-al.Ha valakinek nem lenne kéznél támogatott eszköz letöltheti innen az Xperia S-emről lementett app-ot.
-
wmati
addikt
válasz
Aeroglobus #54391 üzenetére
Enyémben sincs, de eddig nem találtam olyan dolgot amit ne lehetett volna beállítani vpn, net, ftp stb
-
Aeroglobus
tag
válasz
ludsimon #54389 üzenetére
Fateréknak CISCO van. Volt benne IP PT és elárulom neked, hiába akartam, nem tudtam összehozni vele. Benne volt, de nem tudtam működésre bírni azzal. Aztán egy Reset megoldotta mert abból is eltünt az a funkció. Viszont be tudtam állítani anélkül is rajta a VPN-től kezdve mindent, csak kicsit körülményesebb. Persze jobb lenne, ha az eszközök publikus IP címet kapnának, de így is megoldható a dolog, anélkül, hogy hónapokig az IP PT körül kéne forognunk...............
-
ludsimon
veterán
válasz
Aeroglobus #54388 üzenetére
Engem már nem érdekel. Legszívesebben átnyergelnék a digihez 4900ft-ért (digi+ tv és 100/50-es net okos csomagban). Ha sikerül egyeztetnünk itthon ezt az STB felvevős dolgot is akkor 2015 decemberben esélyes a váltás.
Vicces hogy egy ilyen alap dolgot nem bíztosít a szolgáltató, hogy saját router külső ip címet kapjon és modemként lehessen használni ezt a gagyi hardverű Cisco-t.4-en használjuk, de van hogy 5 eszköz lóg rajta tv vel együtt.. nem mindegy azért hogy 1-2 ember használja, vagy egyszerre öt eszköz szívja az erőforrását.
-
st.stofi
tag
válasz
Heimdallr75 #54386 üzenetére
Nekem annó az ügyfélszolgálat a szuperszervízt kapcsolta a 25-ös port nyitása okán, ott meg is oldották azonnal, egy HGW restart-ot kértek csak és valóbban 5 perc és működött is a dolog.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
Teko001 #54385 üzenetére
megértem, nem is ezt írtam, ellenben, ha már 1 óra alatt sikerül bejelenteni, hogy kérném, az ügyintéző ígér 15 percet, majd visszahív, hogy nem tudja elküldi xy csoportnak, akinek 72 óra alatt munkanapon sem sikerül megoldani, a 15 percre ígért műveletet, és ez megéri még a kötbért is a teljes internetcsomag árára vonatkozóan, ez elgondolkodtató.
(jelenleg is van 1 hétnél régebbi, volt már 30 napon túli hibajegy...) -
Teko001
őstag
válasz
Heimdallr75 #54384 üzenetére
Valahol érthető. Az emberek nagy részének nem kell. Viszont ugyanaz a réteg, aki benyel valami botnetet, aztán tolja a leveleket ezresével...
-
Teko001
őstag
válasz
Heimdallr75 #54382 üzenetére
Egyedül a 25 van blokkolva, nem?
Egyébként én azon csodálkozom mindig, hogy megy a HD voice, meg minden a hálózatban, de itt meg (1412) valahogy silány minőségű, és torz az egész...
-
btz
addikt
válasz
polonic #54379 üzenetére
Pont hogy péntek este van és ilyenkor van mindenki rászabadulva. És pont hogy ilyenkor ülnek bent kevesebben. A lehető legroszabbkor hívod őket.
Miért nem próbálod hétfőn 8 után? Mikor mindenki dolgozik, akik hivogatnák az ügyfélszolgálatot és az ügyfélszolgálatosok maguk is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest