- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
válasz
lakatosturbo #2938 üzenetére
Az új ÁSZF-ben van.
-
dr.bubo
őstag
válasz
lakatosturbo #2934 üzenetére
Az RTL helyett van a Da Vinci L, szeptembertől új minicsomag lesz Speak néven, Euronews, Skynews, TVE, RTL, Sat1, Kika, ZDF, Rai Uno, RTR Planeta, Vox lesz benne. 890Ft/hó dijért.
-
vtechun
veterán
válasz
lakatosturbo #2934 üzenetére
passz, néz végig, milyen csatorna az egyébként?
-
kew
senior tag
válasz
lakatosturbo #2549 üzenetére
Holnap lefotózom.
Nagyon szép amúgy, lakkfekete, közepén egy nagy kerek gombbal. az x300-nak kb fele az egész. HDD nincs benne, és az óra is lemaradt az elejéről.Addig is itt van egy datasheet, ebben is van kép róla
Cisco CIS2001távkapcs kívülről ugyanaz, csak fekete az egész. De ezek szerint valami nem stimmel benne, hogy nem lehet ráprogizni tv-re...
-
TayRol
nagyúr
válasz
lakatosturbo #2502 üzenetére
koszi, legkozelebb azlesz, most neztem, nagyon nem is volt annyira nekem tettszo musor.
-
vtechun
veterán
válasz
lakatosturbo #2481 üzenetére
Köszi Fauszt! Rendi vagy, csak ezt az avatart lecserélhetnéd már... olyan komolytalan.
-
Fauszt
senior tag
válasz
lakatosturbo #2479 üzenetére
t-hometv.hu -> műsorújság -> kedvencek legördülő nyíl -> kedvencek rendezése
-
Fauszt
senior tag
válasz
lakatosturbo #2477 üzenetére
szki már linkelte az imént, de akkor mégegyszer: [link]
-
szki
őstag
válasz
lakatosturbo #2450 üzenetére
Ezt tudom. Van nekem még egy dlink routerem is, de nem akartam több aktív eszközt beiktatni. Hát most a HGW szinte fullon van: csak a Phone2 led nem világít
Ja wlanon meg egy Nokia 5800 telo is csatlakozik, és azon is megy az internet -
szki
őstag
válasz
lakatosturbo #2448 üzenetére
vtechun, lakatosturbo!
Kösz a válaszokat!Előbányásztam a Pirelli telepítő cd-jét. Azon van egy "USB_Driver_Setup.exe". Telepítettem usb-s hálókártyát: "USB Remote NDIS Network Device"
Kapcsolódott, és sebességre 12 Mbps-ot ír, ami elmarad az Ethernet 100 Mbps-tól, de internetre bőven jó lesz.Épp probléma volt eddig, hogy csak 4 db port volt. A 2 db STB mellett 3 db számítógépet kell egyszerre csatlakoztatnom. Mindig játszanom kellett egyik kihúzásával...
Jó lenne, ha a Pirelli USB port nyomtatót is kezelne. Elvileg képes rá, de nem tudom kipróbálni usb B-B kábel hiányában...
-
KicsiUbul
őstag
válasz
lakatosturbo #2378 üzenetére
Na most csinál valamit az STB. Szerintem frissül, holnap du kiderül, mert elkevertem ma az S-Video kábelt
-
KicsiUbul
őstag
válasz
lakatosturbo #2283 üzenetére
"terhelés megkönnyítése miatt az STB-k egymás után frissülnek, tehát kell egy pár nap, míg minden STB-n megtörténik a frissítés (kb. 75 ezer darabról van szó). Akinél több STB van, azoknál olyan is előfordulhat, hogy az egyik STB lefrissült, a másik csak később, tehát türelem."
-
kew
senior tag
válasz
lakatosturbo #2276 üzenetére
hja, végül is pont a lényeg nem megy
zenét meg képeket szerintem az életbe sose fogok iptv-n keresztül rászenvedni a tv-re.
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo #1856 üzenetére
Nekem is ez volt^^
1. Kapcsold ki / be a billenő kapcsolóval 4x de várd meg még kiírvalamit és aztán megint ezt ismételd meg 4x!! PL:pontok,t-home logo aztán kiírja Letöltés...
Letölti a szoftvert akkor lehet hogy ugyan azt írja ki nem is azt csinálta LETÖLTÉS UTÁN!! egyszer reseteld a billenőkapcsolóval -
petne
őstag
válasz
lakatosturbo #1856 üzenetére
Be kell jelenteni hibára...
-
petne
őstag
válasz
lakatosturbo #1446 üzenetére
Be kell jelenteni hibára és megoldják.
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo #1446 üzenetére
Telefonálj nekik!Majd kimásznak
de ha nem jönnek kábelokat felszedni hgw stb vissza a dobozba egy liter benzin gyufa go legközelebbi t-com üzlet betobdni meg gyújtani a falra alkoholos filccel írd a rá
oldog karácsonyt majd dobd bele a tűzbe a filcet és nagyon gyorsan eltűnni
Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!