Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Hol lehet jó áron átmenetes szűrőket beszerezni (ND4, ND8, dohány)? Egyelőre menetesben gondolkozom.
-
Stitch
őstag
Biztos nem hosszú záridős kép (lenn a szökkenő kisgyerek sem mozdult be), akár még kézből is készülhetett szerintem. Igazándiból azt tűnt fel, hogy a felhők is nagyon szépen kiexponáltak, így átmenetes szűrőre gyanakodtam. Mindenesetre szerencséje volt a fényekkel az ürgének. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy polár volt-e fenn..lenn a víz nagyon egyszínű, meg a bal oldali oldali piros kabátos fazon mellett mintha egy szívárvány látszana halványan (?a többit kíszűrhette a polár?).
szerk.: most látom, hogy a lenti embereknek milyen határozott árnyékuk van, akkor szívárványnak is lennie kéne. Nekem amúgy teljesen szórt fényes képnek tűnt..
[Szerkesztve] -
Stitch
őstag
Szerintetek ez a kép milyen szűrővel, szűrőkkel készült? [link] Azon kívűl, hogy nagyon szép, nem látok rajta semmi különöset..talán polár?
-
Stitch
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A kezed forgatásával képzeletben rajzolj egy félkört (a hüvelykujjad hegye a körző grafitos vége
) az égre, miközben a mutatóujjad végig a nap fele mutat..
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) az égre, miközben a mutatóujjad végig a nap fele mutat..