Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Kipihenten ébredtem még ha egy órácskával előbb is...Zajlanak körülöttem az események amik alapjaiban fogják megváltoztatni az életemet. Tegnap reggel beszéltem Édessel akivel folytatni fogom az életemet. Majd tudtunk találkozni is. Ez azért volt jó mert áttudtuk beszélni ezt a változást. Zoli szerzett albit nekünk. Közvetlenül a velük szemközti lakást. Ez egy 3 szobás kéro. Kicsit le van lakva az egyik szoba és a konyha is elég gázos de majd apránként felújitgatjuk. Ki is fizettem az első havi lakbért érte. Úgy számolom hogy olyan 70-75 között lesz az hogy ott tudjunk lakni. Most egy picit soknak tűnik de majd valahogy kiszorítjuk. A héten valszeg oda is fogok költözni. Úgy tervezem hogy apránként elküldök Zolival ezt azt és a végére marad az az egy két nagyobb dolog amit innen elviszek magammal. Mamival meg is beszéltem ezt. Nyilván elviszem a gépemet. Ez nem is lehet kérdés..Elkértem még a kisebb tévét és 3 felesleges széket. Csupa olyan dolgot viszek el ami csak útban lenne itt. Megkaptam a számítógép asztalt is de ezt még nem biztos hogy elviszem..majd alszom még rá egyet.
Tegnap megmondtuk a gyerekeknek is hogy mi az ábra. Picit megviselt az ahogy Imrus fogadta. Sírt és bevallom nekem is eleredtek a könnyeim. Nem gondoltam volna hogy ennyire ragaszkodik hozzám. Megígértem neki hogy minél többet fogok velük lenni és az egyik szobát nekik alakítom majd ki hogy bármikor oda tudjanak jönni és ott is aludhassanak nálam. Annyira örültem neki hogy mindenben partner mami. Ha bárki elválik ilyen elválást kívánok neki. Békés és mindenben a másik érdekeit is figyelembe vevő elszakadás.
Az albit természetesen közösen néztük meg édessel. Furcsa ám de jó érzés volt megnézni hol fogunk együtt élni ezek után. Van egy kislánya is akit sajátomként szeretek. Mivel sokat találkoztunk már kicsi kora óta ezért nagyon jól összebarátkoztunk. egy picit sem félek hogy nem fogunk jól kijönni.
Ma szerintem semmi olyan nem fog történni ami sokkal előrébb vinné az életemet.
Visszatérünk az előző tetőhöz amit félbehagytunk már 1x pénzügyi gondok miatt. Be kell valjam hogy most kevésbé fog érdekelni ebben a pár napban a munkám és amikor elköltözök lehet egy darabig a szürke zóna is szünetelni fog mert ott egyelőre nincs net. Esetleg majd a Zoliékhoz bekéretszkedek hogy tudjak írni pár sort hol állok éppen.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- HP notebook topic
- Android másképp: Lineage OS és társai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest