Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Teljesen kipihenten ébredtem ma reggel. Mintha elfújták volna a fáradtságot belőlem. Ez nagyon meglepett de örülök is neki! Már nagyon tele volt a farkam vele hogy ugyanolyan fáradtan ébredek mint amikor lefeküdtem. Már tegnap este jelentkeztek az első jelek mert mikor hazaértem a fürcsi és evés után volt kedvem játszani picit a coj-al. Előrébb is araszoltam 2 pályát. Már a 10. pályánál tartok. Tegnap valami piszok meleg volt. Megkezdődött az ígért kánikula. A lépcsőt nagy vonalakban elkészítettük. Picit még hagytunk ma délelőttre is nehogy túl hamar végezzünk. Délután pedig befejezzük az egyik tetőt amit szakaszosan csináltunk eddig. Majd meglátjuk mi lesz. Holnap el kell kezdenünk egy felújítást amivel igyekeznünk kell nehogy az eső kicsesszen velünk.Anyósomnál a hátsó szoba festése jövő hétvégére tolódik. Illetve ha a hétvégén én nem dolgozom akkor ezen a héten is valamit csinálgatunk.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!