- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Még lefelé haladunk. Ránk maradt némi bontás amivel egy nagy plafonrésznek volt menet. Sajnos ennek a résznek a gerendázatát teljesen újra kellett építeni. Nyilván egy ilyen rom háznál a minden is előfordul. Ha ma szerencsénk lesz akkor elérhetjük a nulla pontot és megindulhat a tető készítése.
Reggel lesz még egy kellemetlen beszélgetésem a tulajdonossal mert délután átküldte a fedélszéktervet neki a tervező amit továbbított és teljesen másképp gondolta ezen a terven a tető kialakítását mint amilyen rajzot én az elején kaptam. Az anyagszükségletem teljesen felborult és hirtelen a rajzon termett 9db. tetőablak aminek nyilván van egy beépítési költsége. Ezt át kell beszélnünk még itt az elején mert én az árajánlatomat az eredetileg megkapott rajzra adtam nem erre.
Ma nekiállunk talpszelemenezni és a tetejét kiszintezni. Nem lesz egyszerű eset ennél a régi fafödémnél.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini-ITX
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Politika
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest