Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Éjszaka hőgutát kaptam. Nem ment a ventilátor mert édes attól nem tudott jól aludni én pedig a melegben nem tudok. Alig vártam hogy végre reggel legyen.
    Tegnap se szó se beszéd beszart a GTX280-am. F.E.A.R. 3-at nyomtam és kilépett a játékból. Indítottam egy gpu-z-t és abban láttam hogy 100+ fokos volt a gpu ami érthetetlen mert víz volt a kártyán és minden hőfok a legnagyobb rendben volt. A következő próbánál nem kivágott hanem sötét képernyő és többet nem adott képet. :W Megkerestem egy srácot itt a PH.-n hátha lehet garizni de nem tudom mekkora esélyem van rá.
    A délelőttöt amíg édes dolgozott házimunkával ütöttem el. Mosogattam, mostam, felporszívóztam, rendet raktam. Ma mosás helyett felmosás lesz. :DDD Már most halálra unom magam itthon! Reggel hamarjában kérnem kell egy árajánlatot polikarbonátra és kiegészítőire mert ha szombaton megyünk tárgyalni el kell hoznom azt a pénzt amibe kerül az anyag. Jövő hét vége felé remélem meg tudom csinálni és akkor csak bő egy hetet lógattam itthon a lábamat. Majd alakul. Most leginkább a vga bosszant. Nem játszottam sokat mostanában de azért jó volt ha jöttek a gyerekek Imrus tudott normálisan gépezni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés