Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Éjszaka hőgutát kaptam. Nem ment a ventilátor mert édes attól nem tudott jól aludni én pedig a melegben nem tudok. Alig vártam hogy végre reggel legyen.
Tegnap se szó se beszéd beszart a GTX280-am. F.E.A.R. 3-at nyomtam és kilépett a játékból. Indítottam egy gpu-z-t és abban láttam hogy 100+ fokos volt a gpu ami érthetetlen mert víz volt a kártyán és minden hőfok a legnagyobb rendben volt. A következő próbánál nem kivágott hanem sötét képernyő és többet nem adott képet. Megkerestem egy srácot itt a PH.-n hátha lehet garizni de nem tudom mekkora esélyem van rá.
A délelőttöt amíg édes dolgozott házimunkával ütöttem el. Mosogattam, mostam, felporszívóztam, rendet raktam. Ma mosás helyett felmosás lesz. Már most halálra unom magam itthon! Reggel hamarjában kérnem kell egy árajánlatot polikarbonátra és kiegészítőire mert ha szombaton megyünk tárgyalni el kell hoznom azt a pénzt amibe kerül az anyag. Jövő hét vége felé remélem meg tudom csinálni és akkor csak bő egy hetet lógattam itthon a lábamat. Majd alakul. Most leginkább a vga bosszant. Nem játszottam sokat mostanában de azért jó volt ha jöttek a gyerekek Imrus tudott normálisan gépezni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest