Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Letudtuk ezt az éjszakát is. Nem is tudom jól aludtunk e csak úgy eltelt.
A tegnapi nap nem teljesen úgy indult mint ahogy terveztem. Esett az eső és ezért később kellett csak munkába indulnom. Szerencsére azért menni kellett. Ma már időjárás függetlenek vagyunk mert műhelymunkánk lesz. Ennek örülök mert holnapra viharos szelet és hideget mondanak. Az azért elég kellemetlen lenne a tetőn dolgozva átvészelni.
Semmi karácsonyi hangulatom nincs. Édes már bevásárolt karira. Nem sok pénzünk van abból vett cuncinak 2 játékot aminek biztosan örülni fog. Majd a több ajándékot megkapja az apjától. Ő jobban keres mint mi.
Én karira egy vízhűtő blokkot kapok a jézuskától a vga.-ra. Szerencsére csak jövőre kell kifizetni így annyira nem aggódok emiatt.
Megyek visszabújok édes mellé mielőtt bealszik.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest