Új hozzászólás Aktív témák

• lovas93

tag

válasz weberzolee #40 üzenetére

"Kész szerencse hogy a teleofon elsődleges használati területe a speedtest futtatás. Kár hogy az alkalmazások indításában ez a sebesség már nem jelenik meg, pláne nem egy Poco esetében..."

Ez vonatkozik az alkalmazások megnyitására is, nem csak speed tesztekre!

"Ettél már étteremben? Mert ha otthon főzöl az olcsóbb, csak bele kell tenni a melót. A végén pont ugyan olyan lesz. Ja nem... :N"

Ezt a hasonlatot kurvára nem értem... :) Mármint a lényegét igen, de hogy hogy jön ide azt nem...

"Ez nettó csúsztatás, te egy több mint 1 éves telefon (Mi8 2018 06. / iPhone 11 2019 09.) árát hasonlítod egy frissen piacra dobott termékkel úgy, hogy köztudottan nem tartják az árukat az Androidos telefonok. Ha a Mi8 megjelenési árát (150.000) hasonlítjuk, akkor is eltelt 1 év, és az USD HUF árfolyam egy pöttyet változott. Legyünk korrektek, 1,8x volt drágább. Ebben az árban benne van a jövőbeni szoftverfrissítés, design tervezés stb. is amire a Xiaominak nem kell költeni. Idézek a Mi8 tesztből: "Kicsit persze minden kínai gyártó Apple akar lenni, aki ellátogat a márkaboltba, érezni fogja az utánérzést, nem meglepő, hogy a doboz is erősen épít az almás jegyekre kívül és belül egyaránt." Meglepő, de pl. ezek is pénzbe kerülnek :K"

Igen, ebben igazad van, sajnos nem tehettem meg, hogy megjelenésekor vegyem meg a Mi8-at. De ezek szerint a másolás jobban sikerült, mint maga az alap termék. :)

"Melyik Android van rajta? Gyári? Biztonsággal hogy állsz? Persze neked ez nem számít, de másnak igen. Amúgy ha egyszerre vetted az unokatesód iPhone 11 -ével akkor szeptemberben lesz csak 4 éve. A többi csúsztatás mellett mondjuk elfér"

Nekem nem az számít, hogy a legfrissebb Android legyen rajta, ha tudja azt, amiért anno megvettem. Ha tökéletesen működik, akkor miért kéne sírnom a frissítések miatt? Nem, négy és fél éves a telefon, ezt hidd el nekem. Olyan dolgokkal jössz, ami a legtöbb iPhone felhasználót sem érdekel. És nem hiszem, hogy a telefonom rosszabb lenne bennük. Még egy meztelen fotómat sem láttam viszont az interneten 😂
    Az alkalmazások meg ugyanúgy frissülnek, és ez a lényeg.

"Ezt kifejtenéd? mert ez így nesze semmi fogd meg jól."

Anno egy kollégám üzemelte be, aki később távozott a cégtől és Apple ID valamint jelszó híján elég nagy szívás volt visszaállítani a készüléket. Szerencsére rájöttem az ID re és meg szerettem volna változtatni a jelszót, erre kiírta, hogy majd 13 nap múlva lesz rá lehetőségem... Értem én, hogy kurva nagy biztonság, de ebben mi a logika? Ha lopott lett volna a cucc, akkor 13 nap múlva nem lett volna az? És utána hiába változtattam meg, bizonyos alkalmazásokhoz a mai napig kéri a régi jel kódot, hiába adtam meg másikat...

"6 éve használok iPad -et, soha nem tettem fel alkalmazást a számítógépre. Egyet se, pláne nem "mindenhez". Szerintem rosszul használom..."

Érdekes, hiába dugtam rá a gépre, semmit nem engedett felmasolni, amíg nem töltöttem le hozzá az iTunest, és nem léptem be a gépen az iCloudba. Tehát mindent csak felhőből értem el. És oda sem engedett mindent, konkrétan PDF et csak képpé konvertalva tudtam feltenni rá. Munkaidőben alig baszott föl ezzel szórakozni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés