- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sátán44 #5732 üzenetére
Hali!
Ez nem Smart amit linkeltél hanem Back UPS.
Back széria mind kvázi szinuszos, és úgy gondolom az új tápokkal nincs nyűgjük, Chieftec Delta belső ami problémásabb lehet. Bár a tápod Chieftec, azt egy nálam hozzáértőbb mindenképp nézze meg, nekem volt és van is asszem pont Delta belsős, 1hétíg volt rajta UPS-en (mert kifeküdt a fő táp) közben egy áramszünettel és nem okozott galibát.
Smart UPS-ek, más kategória, használtan is 30-40król indulnak, és valódi szinuszt adnak, meg több tartásidőt. Smarthoz vezetéket is mókolni kell majd, ha mindent rá akarsz tenni mert IEC van rajta DIN helyett.
üdv!
-
krealon
veterán
válasz
Sátán44 #5729 üzenetére
Az adatlapjarol annyi derul ki hogy osszesen 1db 12V/7Ah akku van benne.
Osszehasonlitasul: az APC Smart-UPS 700 -asban 2db ilyen akku van...
Mivel nem mertek rairni az adatlapra, hogy line-interaktiv vagy szinos kimenet, igy valoszinuleg egy offline, kvaziszinuszos egysegrol van szo. En szamitogepet ilyenre biztosan nem kotnek.
-
Rick4
félisten
válasz
Sátán44 #5725 üzenetére
Helló!
Nekem FSP 600 nano-ból van 2 db is, ezek újonnan 10 ezres körül mennek, egyik az adataimnál látható gépet viszi egy 47"-os lcd tévével (ez a monitorom) meg egy kis orion erősítővel, ez most 188W-ot vesz fel a konnektorból, nem tudom mennyi ideig megy vele, nekem csak az áramszünetek kivédésére kell. A másik pedig a másik tévére, modem, router, nas, műholdvevő, médialejátszó, stb, azok olyan 250W körül kajálnak, és azzal is vidáman megy a másik. Ha ennyi a feladat, én bátran ajánlom. a kettőt 20-ért megvenni nem rossz, és akármi történik az egyikkel, még mindig ott a másik.Egyébként meg 25-ért volt a "szünetmenteses" topicban egy elég komoly ups eladó, azt 3 hete rakta be valaki, az se volt rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest