- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vege
csendes tag
Szerintem a Nobel-díjasokat hagyd meg, de ez az én véleményem. Az a tanár tartotta az alternatív energiaforrásokat.
Viszont ha nem szükséges bejárni az órákra (ezt vhonnan megtudakolod), akkor meghagyhatod mindegyiket, ha nagyon kell a kredit.
A bevcsi 1 órás belógása meg gondolom csak 15 perc, mert sztem össze lesznek vonva az órák.
De javítson ki egy okosabb!
Hű... most látom, h már 2 óra múlt, holnap meg suli. pff Ilyen is rég volt.
-
Vege
csendes tag
Az olyan gyakokat, amik meg vannak hirdetve, de zárolva vannak (0/0), azokat meg fogják nyitni későbbiekben?
A másik kérdésem meg, hogy dimat 2 gyakokat fognak még megnyitni? Ha igen, mikor? -
Vege
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
A leírást én is néztem, de valahogy semmit sem mondott nekem.
Gáz? 
Ezek még azok, amiket felvettem, de majdhogynem gőzöm sincs, hogy milyen nehezek, miről fognak szólni: Biotermékektől a génmódosításig, Magyarország és az Európai Unió védett növényei, Elektronikai tervezés, GAF A népesség fejlődéstörténete, Informatika történet, Mindennapok matematikája.
Úgyhogy ha valaki hallott már róluk, az leírhatná a véleményét.
És majd annak a függvényében fogom leadni őket, meg persze a progalap és a szar vizsga függvényében. -
Vege
csendes tag
Már csak Csizofszki tart gyakot, úgyhogy őt választottam.

Opkutból meg Kozmához mentem.
kunokb: ha jól tudom, az egyik ugye SZV (szabadon választahtó), akik ezt veszik fel, azoknak könnyebb is szokott lenni a vizsga (legalábbis alternatív energiaforrásokból így volt). A másik 2 valószínűleg csillagászoknak vagy valami hasonlóknak
van meghirdetve.
Vagy te mind a hármat látod etr-ben????Más: nem tudjátok, drupalból milyen beugróra számíthatok? Megy hogy maga a tárgy mennyire nehéz?
Még több választhatót is felvettem, azokról sincsenek nagyon infóim...
Például dimat 2 a dimat 1-hez képest mennyire nehéz? -
Vege
csendes tag
Esetleg elektronika, fizika 2, opkut tanárokat tudnátok mondani, akik jók? Vagy olyanokat, akiket semmiképp nem ajánlotok? :

-
Vege
csendes tag
Nem is rossz, ezek tetszenek.
Bőség zavara...
Azt hiszem, felveszek legalább kettőt, mert muszáj lesz ez a félresikerült félév után: 
Köszi a tippeket! -
Vege
csendes tag
Tudnátok nekem ajánlani következő félévre könnyű tantárgyakat? Ilyen általánosan művelő vagy kötelezően választhatót. A lényeg, hogy ne kelljen megszakadni a tanulásban.
Tehát egy dimat-nehézségű még belefér (vagy könnyebb persze).Idén az alternatív energiaforrások nevű tárgyat vettem fel, egyszer kellett átnéznem az anyagot, és 4est kaptam.
2 kreditet simán megért. Ahhoz képest, hogy az architektúrák 3 kredit.... -
Vege
csendes tag
Holnap vizsgázom progalapból... Valami jótanács?
Vagy úgyis mindegy, majd a következő vizsgán esetleg átmegyek? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ismerős... Már az első előadásokra se mentem be mindegyikre... Amire meg bementem... háááát őőőő... fogalmazzunk úgy, hogy legtöbbször csak testileg voltam ott.