Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
damatic
tag
5000-es falu volt moziépületében lapjára 440 ember rendszeresen - az nem semmi.
Megcsináltuk. Olyan rendezőink voltak, akik mosolyogva lefogták a balhézót, kivitték úgy, hogy meg se tudott mozdulni, kint lerakták, és megkérdezték, hogy mi a baj. Ha tovább hőzöngött, akkor megkérték, hogy menjen haza pihenni. Ha visszafordult és tovább háborgott, akkor közölték, hogy ne tegye, mert egyrészt nem tenger, másrészt jobb lesz neki. A további megbeszélés során csak annyit osztottak, amennyit kellett. Nem volt gond. Tömegverekedés meg soha, max 4-5 barom fordult elő. Egy tömegverekedést lehet látni előre, és meg lehet előzni. Mellesleg pszichológiailag jobban felkészültek a smasszerek, mint a zsaruk. Míg utóbbiak arra vannak felkészülve, hogy gyors akcióval egy űzött vadat hogyan tegyenek ártalmatlanná, előbbiek pedig arra, hogy akár egy pszcihopatára is vigyázzanak úgy, hogy lehetőleg senkiben ne tegyen kárt. Komolyan, fejben úgy ott vannak, hogy a legtöbb barmot mindenről le tudnak beszélni úgy, hogy egy pofon se csattan, nemhogy orrtörés...
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
ez szerintem is baromság...
Simán lenyomja egy dj az estét... én is meg amint látom mások is megtudják ezt csinálni...
AKi élvezi annak ez meg se kottyan...
Ez a DJ tipus nem az a sztárolt faszarcú, aki egy mixcédé anyagával járja diszkókat és 2 max 3 órát képes csak jáccani, mert ennyi van begyakorolva.
Egy normális dj az végig tudja nyomni akár a 12 órát is... Fárasztó? Lehet, de ez kit érdekel? Főleg ha csurran-cseppen egy kis zseton.
Maximum akkor kell más dj-t berakni a pultba, ha a sztárolt faszarcúak közül hív majd meg valakit...
Ez az én privát véleményem!
Üdv.Én -
damatic
tag
Ugyanmá'.
Nem vitaindítóként mondom, de én is játszottam végig 10-04-ig rendszeresen.
Cimbi ugyanezt csinálja és szerintem nagyon jól (Dj. Atkovy - Csongrád megye).
A másik meg: ha csak engedélyed van, ''neved'' nincs, akkor engednek oda a nagy helyekre, ha jól nyalsz, meg a pénzed 90%-án zenét veszel tőlük. Kedves barátom 6 évet klimpírozott (zongora), isteni ritmikai érzéke, hallása van, hibátlanul kever.
A Sever Pali így adta át az oklevelét: ''Mély sajnálattal kell közölnöm, hogy ön a mai naptól a szórakoztatóipar zsoldos katonája''
És mégis egy falusi diszkóban nyomja. Mert nem pestország környékén lakik.
De hálás a közönség: olyanokról számolhatok be, hogy egy-egy jobban sikerült buliból van, hogy fél6-kor küldi el az ifjakat (szó szerint elküldi). -
The DJ
addikt
Szerintem félreértettél...
A gond az, hogy a környéken szinte nincs is semmiféle azórakozási lehetőség.
Hely pedig ahol játszhatnék az meg főleg nincs, mert errefelé az úgymond ''jó'' bulik a kiskocsmákban vannak 30-40 fővel és egy arra az estére kinevezett DJ-vel.
Abban igazad van, hogy ezerszer olcsóbb lenne, de se nekem se másnak nem lenne az jó ha én is elmennék egy ilyen kis eldugott igénytelen helyre. (Mert sajnos erre a 90% az)
Ez nem Budapest, nem is nagyváros!
Környékben kis faluk vannak és elvétve 1-2 nagyobb település.
Nagy meló és nagy munka, de csinálni akarunk 1 helyet, ami igényes és tényleg azt adja, amire már régóta szükség lenne.
Ez nem önzőség és nem is én vagyok a number one Dj...
Ha pedig sikerül, akkor nem én lennék az aki egész este játszik, mert tudom, hogy fárasztó...nem is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest