Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
5@$
aktív tag
fel

-
5@$
aktív tag

JOGOS

-
5@$
aktív tag
válasz
Delta-Laca
üzenetére
hali!!!!
Olvastam a dolgokat, igen, a hűtő szintereznse bukott ötlet, sztem nem lesz hőladaása semmien!!!
a ház amit szeretnél leszintereztetni budapesten történik, a 20adik kerbe kell hoznod, majd 72 órán belül bitosan meglesz hozzávetőlegesen arra hogy a belseje matt a külseje pedig fényes fekete legyen kb mndanék elsőre 10k-t de ez akár egy picivel több illetve egy picivel kevesebb is lehet, ha viszont n eked akár ugy is jó lenne hogy nem változik, szoval nem matt meg fnyes, akkor olcsobban kijönne, kb 7 k körüól az egész!!!
a lényeg az hogy a házat ugy add oda hogy ahol csavarok lesznek oda tegyél olyat amit már nem szeretnél használni hogy a menetbe nem mennyen szinter.. valamint ami műanyag felület azt szedd ki vágd lée vagy bánom is én, tüntesd el mert szétolvad
ha kérdésed van akkor bátran irj ide a topkba vagy MSN en is felvehetsz
bocsi ha párszor eirtam de vakon tanulok irni

-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Delta-Laca
üzenetére
Itt van néhány kép a házról, amit szinterezni kellene: [link]
Fő méretei: 38 centi széles, 32 centi mély és 18 centi széles.
Üdv: Delta-Laca
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
Delta-Laca
üzenetére

en meg nemtudom hogy milyen szinure szintereztessem a haz kulselyet....
uan olyan hazam van mint neked volt laca
nemreg szintereztettem le fenyes feketere, naon allat mar csak a kulselye maradt hatra
-
Muréna
őstag
válasz
Delta-Laca
üzenetére
Hali, en ismerlek

ize sztem a proci hutot nemerdemes le szintereztetned mivel romlani fog a hoatadasi kepessege! -
Delta-Laca
aktív tag
Hello!
Lenne egy Micro-ATX házam, amit le kellene szinterezni. az előző házam is szinterezve volt ( ő volt az: [link] ), és elég jól sikerült, így szeretném a mostani házamat is szintereztetni. Kívül fényes feketére kellene, belül meg matt feketére, és volna hozzá egy fém fogantyú is, azt is fényes feketére kéne. További kérdésem, hogy Budapesten belül történik, vagy vidéken? A házról megpróbálok majd képet feltenni, de nem ígérem, de holnapra mondok méreteket. Ha tudsz, mondj közelítő árat. Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv: Delta-Laca
Mennyire morbid ötlet ezt leszinterezni: [link]
[Szerkesztve] -
5@$
aktív tag
a kolega átvette a cuccost, képeket várunk

-
5@$
aktív tag

-
Muréna
őstag
Csá!
mikor lesz kéész a házam pajti? -
Muréna
őstag
FEL-ni

-
5@$
aktív tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
nemsokára képek

-
5@$
aktív tag

-
Muréna
őstag
Hali egy chieftec dragon nagytorony szinterezése feketére mennyi péz lenne?
-
5@$
aktív tag
mostanában kész az uj sajátom, majd lesznek képek

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
fel

-
Guszti
aktív tag
Hali!
Erdekelne, h 4 lemezfelnit mennyiert szinterezne le nekem? (kis 13-as felnik)
Varom az ajanlatot!
-
GameSpy
tag
UP!

-
GameSpy
tag
UP!
-
GameSpy
tag
Hy!
Nem tudom hogy kérdezték-e már de hol van ez a festőműhely? Nem akarok szintereztetni csak kérdezem, mert már szintereztettem! Szerintem egy szürke gépház belselyét NAGYON feldobja egy ilyesfajta beavatkozás... szóval mindekinek ajánlom figyelmébe!! (nekem matt fekete volt 2.5 k egész ház megérte?) -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
fel
-
5@$
aktív tag
-
SpenceR
tag
Hali! Kicsit eltérő kérdées!
Gázkonvektor füstcsövét tudnád e szinterezni rézsztínűre? -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
b.janko
tag
a kopresszor nem feszültséggel van töltve, de mind1. A lényeg hogy a számítógépház fel van lógatva fém kampón, ami leföldeli, a lisznél is finomabbra őrölt speciális műanyagot meg egy ''gyűrűn'' fújják át... Ionizációs úton a festék hozzátapad a fémekhez... (nem muszály fémtisztának lenni... (bár jó dolog)) Ezután meg be a kemencébe a dolog, ahol kb 270-300°C-on megolvad, és összefűggő csillogó, vagy matt (festékfüggő) réteg alakul ki...
Tényleg nagyon tartós, és nagyon jó cucc...
Az ötletnek hála lehet csináltatok egyet magamnak is... Persze nekem ismim csinálja...
Up
[Szerkesztve] -
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
8hö89
-
5@$
aktív tag
goghio
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
trassher
addikt
Itt lennék úja egy árra lenne szükségem mert változott a koncepció. Kétszínű lenne a ház, királykék + kawasaki zöld mert ilyen színek vannak a gépben. Hosszanti irányban félig kék félig zöld belül pedig csillogó ezüst. Na most vált konkrétta a szinterezés ezért kérnék egy árat ha lehetséges.

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
nemsoká ittrlesz egy bicajváz is a képek közt
meg ha minden igaz egy komplett hintaágy 
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
trassher
addikt

UP!
És akkor ha lesz zsé akkor szólok. -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
az még régen került fel, és nem volt kedvem előkeresni a higoitót hogy amikor leszedem akkor eltüntessema ragacsot utánna
majd leszedem, nem ez a végleges állapota a gépnek 
-
5@$
aktív tag
téleg
azokat már töröltem 
helyettük:
[link]
bal oldalt képek inside, outside
-
5@$
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
lehet hogy régiek amiket linkeltek menet közbe a srácok, igyekszem nemsoká összegyüjteni, és felteszem saját helyre
-
DuncanGhola
aktív tag
amugy csak nálam nem jönnek be a képek?
-
5@$
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
rendben, csak fura volt, nagyon sok manapság a rosszindulatú ember PH! -n is, sőt, sok sok átverős is van aki sok sok ezerrel veri át az ambereket ha a magam okulását akarom irni... hosszu!
up
-
DuncanGhola
aktív tag
nem megsértődni kell...a munkám miatt szintereztetek néha...de csak azt mondtam hogy én az életbe nem szintereznék le egy PC házat, kivéve ha a régi fajta homokszinü varázsdoboz...ezen lehet megsértődni, meg egyebek, én senkinek nem fogok szinterezni és nem rontom a boltodat, mint ahogy a plakátnyomdás srác munkáját sem vettem el, nem vagyok senki zsebpénzének az ellenségr
-
5@$
aktív tag
amugy erre: ami nem rossz de azé nem kéne....
erre azt tudom irni, hogy ha ittvane gy ember péhán, aki megbizhatóan elvállalja az eienekt, és látja a megrendelő az előző munkákat, hogy nem holmi gagyi szinterezésről van szó, ami az eljárás miensége, és a hozzá nem értés szüleménye, azaz lepattog, sé gagyi szemét munka, és ezt látják a többiek, akkor miért ne lehetne ''segiteni'' nekik hogy ne idegenekhez mennyenek, akár olcsóbban is holmi szemét munkáért, hanem monnyuk hozzám a szinterezés miatt vagy a plakát nyomókhoz .....
nem értem a lényeget, de biztos én vagyok a buta.... sok sikert, szintereztess ingyen! -
5@$
aktív tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
köszönöm az építő jellegű hozzászólást, vannak még irigy buta emberek

up ha még van értelme... -
DuncanGhola
aktív tag
höhö, nemcsak a munkanélküli plakátnyomók, de a szinterezők is felfedezték a piacot

ami nem rossz, de azért nem kéne, pláne hogy marketingesként ingyen szintereztetek
de azé up
-
5@$
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
műanyagot sajnos nem lehet, tehát azt is le kell szerelned, arra egy normális autófényezőt ajánlanék, vagy ha annyire nem akarsz vele foglalkozni, akkor egy jó minőségű műanyag alapozó, majd egy jó minőségű spray festékkel módosithatod a jelenlegi szinét! kis türelemmel és körültekintéssel szépen meg lehet csinálni!!!!

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
ugy lehet megoldani, hogy a vázat csináljuk ezüstre, ami azt jelenti hogy leszeded róla a tetejét is, általában popszegecsek tartják, semmi nehézség nincs benne eltávolitani, és a vissza szerelés sem bonyolult, a többi elemet pedig ami a 2 oldallapot jelenti valamint a tetejét illetve az alját külön kivül belül kékre lehet megoldani! azt hiszem igy a korrektkinézet

jah, és igy olyan 7500ft lenne az egész
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
Heló!
Láttam bodi malterkeverőjét és eléggé odabasz. Én mielőtt megtaláltam a topikot krómozáson gondolkodtam de ez annál amint látom jóval olcsóbb is tök jól néz ki. Egy ilyen [link] házam van. Ezt kéne valamilyen kék színre tolni belül meg az a bodi féle ezüstös csillogós jön be. A kék szín kb ilyen kellene hogy legyen [link]
Mivel a ház linknél méretek is vannak akkor gondolom tudsz pontos árat is mondani. -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
up mert szinterezni kell

-
orbano
félisten
válasz
knifemaster
üzenetére
nem sok köze van a szinterezéshez a galvanizálásnak
de hátha. az még engem is érdekelne, hátha olcsóbb mint máshol 
-
Viewsonic
aktív tag
és szépen nemtudsz fújni rá ilyen szinű réteget/festéket milyen megoldasok jöhetnének szóba?
-
Viewsonic
aktív tag
igen abból, ja varjal most gondolkozok megolvadna ?

-
Viewsonic
aktív tag
hi telom hatulját kéne szinterezni mer mar kicsit megkopott
kivitelezhető ? [link] -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
ha 15 colos, akkor a 4db 18 ezer lenne, és neki ne állj levakarni róla semmit
előtte homokfujva lesz aza fémtiszta felületre megy a szinter!!!! (nem mindenki igy csinálja, és akkor lesz gány, lepattogzós
Erzsébetre kéne hozni, és max 2 nap amig készen van!
fehér megoldható persze!
Up! -
ace666
tag
udv
alufelni szinterezes megy?
ha igen az alabbi kepen levore mondhanal vmi arat...
15'' -os, es 4 db lenne
![[kép] [kép]](http://www.alfaamore.hu/files/user_cars/01617/7t.jpg)
[link]
iletve erdekelnenek meg olyan dolgok, hogy hany nap kb, merre kene vinni, es pl nekem kell-e levakarnom a fekport/koszt roluk?
szin egyarban van mind? (feherre kene valszinu..) -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
új

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
toronyház kompletten, kivül belül 10-15 k ig.
midiházak kompletten kívül belül: 7-10k ig.
ezek attőlk függően változnak, hogy mekkora ténylegesen, mennyi felület van rajta, és hogy mien a szin amit szeretne az illető!
mindent lehet sztintereztetni ami fém!
a szinterezést nem én csinálom, én a közvetítő vagyok! postázás nincs, személyes átvevés-átadás, amig a dolog elkészül átlagosan 1-3 nap, a szinterezésre hozott cuccoknál ami fontos hogy ahova csavarok kerülnek oda tegyetek be csavarokat (alaplap távtartók pl) mert a menetből kiszedni képtelenség a szintert, ami meg esetleg kapcsos, vagy beakasztós arra kicsi az esély hogy ne lenne jó, ezeket azért irom, mert a szinterezés az anyagon kb 1-1.2mm vastagságot hoz!
ami előnye hogy nagyon strapabíró, nem jön le!!
Szinte bármien szin van, amik esetleg nincsenek, nem tudom biztosan de valószinűleg beszerezhető!
nem lenne rossz ha a topikon belül egyszerre ne egyesével kelljen odavinni, hanem egyszerre akár több gépet is, ami ugyanaz a szin, és akkor gyorsabban elkészül!
Aki esetleg nem tudná mi az a szinter, leirom kb:
A fémtárgyat először magas hőhatásnak teszik ki(kemence) majd a szinter anyagot, ami homok finomságű müanyag reszelék, ráfujják kompresszorral, ami 350ezer Volttal van töltve, és igy ráolvad!
Ha valakinek BÁRMI kérdése van nyugodtan vegyen fel msn re, vagy hivjon! az árak eltérőek lehetnek enm biztos hogy mindig annyi az annyi, lehet hogy több, lehet hogy kevesebb! -
5@$
aktív tag

Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bocsi ha párszor eirtam de vakon tanulok irni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)