- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
God Vazzeg #503 üzenetére
"Gyerekek, sok év óta ez volt a legjobb szilveszterem, kaja, pia, szajok" - szajsz? ész eszt cak így mondod?
Boldog Újévet Neked is és mindenki másnak
-
Bubu79
addikt
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok - sokkal boldogabbat, mint az elmúlt esztendő volt - ha nem volt az, akkor azért, ha az volt, akkor meg azért
-
Bubu79
addikt
Meglepően csendes a ház. Némi távolról beszűrődő dum-dumon kívül ( ami kb két órája megy ugyanazzal a ritmussal - fogalmam sincs, hogy vajon ismétlésen maradt-e a zenegép, vagy esetleg valami "slágergyáros" előadó változatos megamixét hallgatják ) csak a mostanában elkezdett petárda puffogtatást hallani... Majdnem álmos vagyok
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #348 üzenetére
Ezek a kettős mássalhangzók érdekes dolgok - sok nyelvben ismeretlenek...
Ilyen gondom nem volt - elég korán sikerült kezdeni az ismerkedést a számítástechnikával - bár némely osztálytársamhoz képest komoly lemaradásom volt ( sosem volt C64-em, ZX Spectrumom is csak azután lett, hogy már volt otthon egy 5x86-om)
Ha jól számolom ,akkor 12 nap múlva megint idősebb leszek egy évvel és már csak egy év fog elválasztani a 30-tól - ha megérem
Rohan az idő...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #328 üzenetére
Van itthon olyan Scorpions albumom, amire azt mondtam, hogy hulladék - 2000 környékén készült koncertfelvétel, amin úgy hangzanak el a nagy slágereik, mintha maga Lagzi Lajos hangszerelte volna újra őket...
A memóriámmal egy bajom van, meglehetősen szelektíven működik és csak bizonyos dolgok maradnak meg benne - sokminden csak átszalad rajta, mintha csak egy frankón síkos jeges cső lenne... Jellemzően azok a dolgok esnek ki, amik nem nekem fontosak, hanem mondjuk a főnökömnek - na az gáz
johnjohn: BUÉK Neked is
Sajnos én élőben még nem csápolhattam Nekik, de talán lesz még alkalmam
-
Bubu79
addikt
Mondhatni Pokolgépen nőttem fel
Meg Ossianon, meg Sing-Singen
És persze volt még egy rakás hasonló jellegű zene, amit eleinte csak azért hallgattam, mert a bátyáim folyton azt üvöltették a kétkazettás, bécsből importált szuper rádió-magnón - Beatrice, Bikini és persze külföldiek közül Metallica, Iron Maiden, Scorpions ( amit Vénember nem annyira bír, ha jól rémlik
) és sorolhatnám napestig az előadókat
Számomra ezek jelentik a zenét, az "ühm, yeah, aha-aha" típusú gépzenék csupán zajok - nem szeretem a kántálós gépi darálást
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #302 üzenetére
Bocs, nem így értettem
ttower: mi az, hogy milyen zenét kell hallgatni? Amilyet jólesik
Egyszerűen csak meglepett, hogy Diego! Nő létére ilyesmit hallgat - mondhatni pozitívan csalódtam -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #298 üzenetére
Bezony, Pokolgépet hallgat a Kishölgy
Tavaly mehettem volna buliba, de akkor nem tudtam, mert melóztam.
Idén semmi kedvem nem volt hozzá - egy sz@r év végét nem tetézem azzal, hogy erőltetetten megpróbálom elbúcsúztatni - csak remélni tudom, hogy a következő jobb lesz
Keserűen pedig nem megyek el újévet köszönteni
Maradtam hát itthon...
Brigi: Csak az új Pokolgépet bírod, vagy a régi formációval is így vagy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest