Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
mázlista dög! :DDD mondjuk nekem az ilyen dolgok tilosak, merthogy az igaz, hogy barátnőm nem tud kijönni, de akkor is... vagy inkább se! :P:U
ma In Flames!!! :C:D:D:D:D:Y:Y:Y:Y:D:D:D:D:C YESSSSS!!!!!!!!! nagyon várom! aludtam 3 órát, hulla fáradt vagyok, és most épp dolgozom. -
anulu
félisten
válasz
launcser
üzenetére
tegnapi nap? YÁYYYY!!! :Y nagyon durván sikerült berúgnom, meg táncoltam Táncdalfeszt sátorban, meg pogóztam HammerWorld-ben :P
jó volt, csak az a gáz, hogy 6 óta dolgozom... egy ''kicsit'' fáradt vok. :(
a gáz az, hogy 2-től Uhrin Benedek koncert, és meg pontosan 2-ig dolgozom... :(:Y YÁYY!! -
anulu
félisten
akkor én is írnék 1 kis élménybeszámolót. gyors KV, mert szét akart esni az arcom, olyan fáradt voltam. felhívtam Mosquito-t, akinek lövése nem volt, hogy merre van, többet tegnap nem beszéltünk.
nofene-ékkel ütköztem, dumálás, sör.
igazándiból kora estig semmi értelmeset nem sikerült még véletlenül sem csinálnom. kb du 6-tól dekkoltam a HammerWorld sátornál, ahol is Children of Bodom dübörgött (mintegy felvezetésképpen) ~2 órán keresztül.
és elérkezett az est fényfontja (legalábbis nekem): színpadra lépett a CoB! rögtön egy nagy kedvencemmel kezdtek, úgyhogy haver kezébe belenyomtam a ''szimtszatyrom'', és perdig beromboltam a tombolás/pogó közepébe... koncert kezdete plusz fél perc múlva bent ~60-65°C lehetett, úgyhogy nem mondom, hogy nem izzadtam...
mikor vége lett az 1. számnak, kimentem a tombolás szélére haverokhoz, és ''kultúráltan szórakoztunk''. nagy jó volt a hangulat, de idézném haverom: ''B@z+! a hallássérült nagyanyám jobban belövi a hangosítást!! :(((''
mikor vége lett a koncertprogramnak, nekiálltunk sörözni.
úgyhogy most olyan vagyok, mint akin átment 3x egy úthenger. és legközelebb szerda magasságában fogok aludni. (délelőtt meló, délután/éjszaa Sziget)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
/me logoff! innentől csak mobilon vaok elérhető. tali a Szigeten! :P
-
anulu
félisten
telszámok bevésve, ha bent vagyok, és még nem leszek satu részeg, telózok :D most fejeztem be az itthon direkt a mai napra félrerakott, behűtött Belle Vue-m. Örsön veszek 3-4 Ászokot, az talán elég lesz, míg beérek ismerős hölgyeménnyel :)
még 1 kérdés: az éjjel hideg volt? mert 3/4-es gatyában mennék, ellenben fázni nem szeretek...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
izééé, műsorfüzetet lehet bent lőni? ott van az infosátor, ahol tavaly?
-
anulu
félisten
ma este (aki szereti az ilyen zenét), mindenképpen jöjjön Children of Bodomra! nagyon nagy koncerteket szoktak nyomni! most is az dübörög, ezerrel hangolódok. csak félek, hogy baromi sokat kell majd sorbaállni :( ugyanis a heti jegyem még nincs karszalagra cserélve :( ma lesz nekem az ''1. nap'' :)
-
anulu
félisten
max 1-2 napra tudok menni, mert főnököm így is húzza a száját... de Children of Bodom koncerten tuti kint leszek a Metal sátorban! :D:D:D:D
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest