Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
anulu
félisten
akkor én is írnék 1 kis élménybeszámolót. gyors KV, mert szét akart esni az arcom, olyan fáradt voltam. felhívtam Mosquito-t, akinek lövése nem volt, hogy merre van, többet tegnap nem beszéltünk.
nofene-ékkel ütköztem, dumálás, sör.
igazándiból kora estig semmi értelmeset nem sikerült még véletlenül sem csinálnom. kb du 6-tól dekkoltam a HammerWorld sátornál, ahol is Children of Bodom dübörgött (mintegy felvezetésképpen) ~2 órán keresztül.
és elérkezett az est fényfontja (legalábbis nekem): színpadra lépett a CoB! rögtön egy nagy kedvencemmel kezdtek, úgyhogy haver kezébe belenyomtam a ''szimtszatyrom'', és perdig beromboltam a tombolás/pogó közepébe... koncert kezdete plusz fél perc múlva bent ~60-65°C lehetett, úgyhogy nem mondom, hogy nem izzadtam...
mikor vége lett az 1. számnak, kimentem a tombolás szélére haverokhoz, és ''kultúráltan szórakoztunk''. nagy jó volt a hangulat, de idézném haverom: ''B@z+! a hallássérült nagyanyám jobban belövi a hangosítást!! :(((''
mikor vége lett a koncertprogramnak, nekiálltunk sörözni.
úgyhogy most olyan vagyok, mint akin átment 3x egy úthenger. és legközelebb szerda magasságában fogok aludni. (délelőtt meló, délután/éjszaa Sziget)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs