Hirdetés

Aktív témák

• anulu

félisten

akkor én is írnék 1 kis élménybeszámolót. gyors KV, mert szét akart esni az arcom, olyan fáradt voltam. felhívtam Mosquito-t, akinek lövése nem volt, hogy merre van, többet tegnap nem beszéltünk.

nofene-ékkel ütköztem, dumálás, sör.

igazándiból kora estig semmi értelmeset nem sikerült még véletlenül sem csinálnom. kb du 6-tól dekkoltam a HammerWorld sátornál, ahol is Children of Bodom dübörgött (mintegy felvezetésképpen) ~2 órán keresztül.

és elérkezett az est fényfontja (legalábbis nekem): színpadra lépett a CoB! rögtön egy nagy kedvencemmel kezdtek, úgyhogy haver kezébe belenyomtam a ''szimtszatyrom'', és perdig beromboltam a tombolás/pogó közepébe... koncert kezdete plusz fél perc múlva bent ~60-65°C lehetett, úgyhogy nem mondom, hogy nem izzadtam...
    mikor vége lett az 1. számnak, kimentem a tombolás szélére haverokhoz, és ''kultúráltan szórakoztunk''. nagy jó volt a hangulat, de idézném haverom: ''B@z+! a hallássérült nagyanyám jobban belövi a hangosítást!! :(((''

mikor vége lett a koncertprogramnak, nekiálltunk sörözni.

úgyhogy most olyan vagyok, mint akin átment 3x egy úthenger. és legközelebb szerda magasságában fogok aludni. (délelőtt meló, délután/éjszaa Sziget)

[Szerkesztve]

Aktív témák