Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Az In Flames elég szar volt, nem a zenekar hibájából sajnos, hanem mert valami f*szkalap nem bírta rendesen beállítani a hangot. Elég gáz volt, mikor az énekes az elején nyomta volna, de csak tátogás jött le belõle (amíg fel nem nyomták egy kicsit, de a többi hangszer így is elnyomta az isten hangját).
-
Mosqu!to
addikt
viszont én ma reggel kívánkoztam wc-re menni, és inkább a kaja kívánkozott kijönni belőlem..
a toitoi-ban kipúposodott a szar, meg volt egy csomó amit körbefostak, és a környékén amúgy is undorító szagok terjengtek. már a helyszínen majdnem behugyoztam, de inkább úgy döntöttem kibírom hazáig a közel 1 órás utat... -
anulu
félisten
mázlista dög! :DDD mondjuk nekem az ilyen dolgok tilosak, merthogy az igaz, hogy barátnőm nem tud kijönni, de akkor is... vagy inkább se! :P:U
ma In Flames!!! :C:D:D:D:D:Y:Y:Y:Y:D:D:D:D:C YESSSSS!!!!!!!!! nagyon várom! aludtam 3 órát, hulla fáradt vagyok, és most épp dolgozom. -
Mosqu!to
addikt
jaja, krisnás zene sem volt semi az este:)
én nem voltam legelején, úgy hátrébb a nagy tömegben.
kispálra és BHG-re kimegyek ma, az tuti!
számom 20/2055141. hívj ha van valami. sörözni nem fogok, mert az az egyetlen pia amit nem bírok. majd én borozgatok :P
amit még elefelejtettem amúgy leírni: este haveromékkal állunk a budiknál, és egyszercsak odajön egy félmesztelen srác totál bebaszva:
- Te! Add már el a pólód, nincs mit felvennem
- Nem adom, ez nekem kell...
- Deee! Add már el, így szar.
- De én csak zoknit adok el!
- De nekem a polód kell!
- De én azt már teleszartam!
és itt elment:D
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
5 éve folyamatosan kinnt vagyok mindig 1 hétre sátorral, de lassan kezd elegem lenni mert egyre nagyobb tömeg sehova se lehet odaférni szal nemjóígy... Miféle tanácsra vágysz? Mert igazából mit mondjak? Kerüld a részegeket vagymi? Mondjuk minél előbb feltérképezed a helyeket annál jobb, a rendezvényekre célszerű minél hamarabb elindulni és vigyázni kell este mert akkor az egész Sziget soksok ezer ember egyszerre indul meg szal csak ügyesen!
Lopás hát nemtom 5 év alatt még semmit sem loptak el tőlem pedig lett volna alkalmuk :D
Attrakció: Hát majd meglátod a sátor fog szuperül kinézni. -
nofene
aktív tag
Én sátorral megyek 1 hétre csakhogy mi jópáran megyünk haverok meg egy nagy attrakcióval is készülünk (akkora meeting-point lesz a sátrunk körül, hogy ihaj!), szal nem hiszem, hogy szívesen laknál a felfordulás közepén de ha igen akkor akár oda is jöhetsz. Jah a Dalmátos mini-PH! taliban nincs benne senki?
Aktív témák
- Macska topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Adobe Photoshop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.