Hirdetés

Aktív témák

• maniac

senior tag

Na tegnap en is kilatogattam a szigetre. Hat mit mondjak. Eleinte jo volt es baratnommel mentem. Aztan sorozgettem - a sor arak nagyon jok voltak sztem, majd a nagyszinpad melletti preshazban vettem masfel littyo minosegi bort :). In Flames jo volt - mar amire emlexem mert koncert kozben dobott ki baratnom igy inkabb a bort kostolgattam. Miutan minden elfogyott (clacid, sor, bor meg ami kell) tovabbhaladtunk haverokkal az Amorphisra - amire mar vagy 4 eve kiakarok menni - mivel ekkor mar elegge illuminalt allapotban voltam - ertsd: nem birtam jarni se haverok elmondasa szerint. Igy elaludtam annal a szurke sz*rnal vkin - elmeletben vmi Dia volt es o is segitett elvinni haverok satrahoz. Miutan a satrak kozt is bealudtam igy nagyon jol esett mikor elkezdett esni az eso. Miutan igen kellemesen elaztam fogtam magam es elmentem a HÉV-hez aztan go haza. Egyebkent csak azt sajnalom hogy nagyon jo programok voltak tegnap - tehat tenyleg sok jo koncert volt egy napon - csak hat az egeszett elbasztam egy no miatt. Na mind1, majd jovore okosabb leszek...

Aktív témák