Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
indexolvaso
csendes tag
Részvétem a baleset miatt, remélem azért eljössz jövőre is:)
Nem tudom, hogy mennyire emléxel a lányokra, de az egyik még a verseny elején viselt egy fehéres fejkendőt (később ezt valahogy levette). Na a végén ő győzőtt. Szerintem egyértelműen ő volt a legszebb az összes közül és ''tüdőben'' is csak egy idősebb fekete hajú csaj (ő volt a leglazább és a bal oldalon állt legszélén) volt vele pariban.
Amúgy kb. másfél méterre előttem egy srác vette kamerával az eseményeket... -
indexolvaso
csendes tag
Na valaki említette a vizespólóversenyt.
Volt szerencsém látni a szombatit. Azóta is bánom, hogy nem volt nálam kamera vagy fényképező. Az indexen egy korábbi napról voltak képek, de nem a szombatiról sajna.
Rengeteg csajszi vonult fel (kb. 20) ami már eleve elég szokatlan. Az igazán meglepő dolgok a második fordulóban következtek amikor a lányok (már aki) lekapták a pólójukat. Először két - nagyon fiatal - csaj összesúgott, majd ledobták a pólójukat és vad smárolásba kezdtek mindezt szorosan egymáshoz tapadva mellmagasságban...:)
A tömeg örjöngött és nem hitt a szemének + a műsorvezető sem.
Na erre a produkcióra a következő pár nem sokat tudott volna hozzá tenni így aztán megismételte azt...:)
Akkora lökdösődés támadt, hogy kiszakadt a sátor oldala:)
Végül a nyertes lány egy csinos 16 éves!!!, barna bőrű, gyönyörű mellű kiscsaj lett.
A másnapi versenyen a műsorvezető elmondta, hogy a csajszi ott találkozott először azzal a csajjal akivel rögtönöztek ott egy kis leszbi showt.
Ha valaki tud bármiféle képi formátummal szolgálni a versenyről könyörgöm ne tartsa magába!:)
Kösz
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest