Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Roland8622 #19761 üzenetére
Nem tartom zártnak. De persze elképzelhető, hogy videózásra nem alkalmas. Egyébként kevésbé "árnyékol" mint kézben tartva. Illetve arrébb is tudod rakni benne a telefont. Ha egy helyen melegszik a cucc benne, akkor máshogy fogod be, hogy az a rész jobban tudjon szellőzni. Pl:
@LiVeGa: Az is tökéletesen megteszi.
Bár nem tudom, lehet e azt az ég felé fordítani, pl.:csillag/asztro fotózásra? Nem dől fel?
@Drakmusz & nfsu17: Láttam, hogy ez volt a téma, de senki nem ajánlott ilyesmit, azért bátorkodtam megosztani. Úgy látom, nem volt kár
-
Sumptuous
senior tag
válasz
justmemory #19734 üzenetére
Én ilyet használok az említett hama álvánnyal. Vettem hozzá plusz papucsot is, így jut egy a dslr-nek, meg egy ennek az állványnak, így nem kell mindig csavargatni. A tartó egyébként nem rugós, hanem csavaros/mentes. Pöpecül bele lehet fogatni a telefont, nem kell vele kinlódni/feszítgetni. Főképp csillagfotóra használom(/tam) a P30 Pro-val. Élőben így néz ki: [kép](mostanában nem volt rá időm, poros egy kicsit
)
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eFootball
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest