Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
supercow
őstag
A modern, fiatal, menedzser típusú vezetők programja kb. ennyiből áll. Apám cégvezető, nagyjából ugyanezt csinálja 4 telephely között, a bátyám, bár nem vezető (de öltönyös meló) reggel 7-től este 11-ig dolgozik, majd haza és a céges notebookon befejezi, majd reggel ugyanez kezdődik, hétvégén otthoni munka, szabadság előtt 3 nap alatt 0-24 ''befejezni amit be kell fejezni'', stb.
Sajnos ez van manapság. Ha jól megfizetik és bírod, akkor csinálhatod, de én személy szerint nem vállalnék ilyen munkát.
Ha kényszerből vállaltad (kevés munkalehetőség, család, otthonteremtés stb.), akkor is szerintem közben finoman keress valami mást, ha nem akarsz néhány éven belül egészségügyi problémákat (stressz-okozta gyomorbántalmak nagyon gyakoriak a vezetőknél! pl. fekély)
Én itthon végzek munkát, saját időbeosztásom van, körülöttem a család, és szerencsére nem vagyok idegbeteg, tudok aludni stb.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest