- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
supercow
őstag
A modern, fiatal, menedzser típusú vezetők programja kb. ennyiből áll. Apám cégvezető, nagyjából ugyanezt csinálja 4 telephely között, a bátyám, bár nem vezető (de öltönyös meló) reggel 7-től este 11-ig dolgozik, majd haza és a céges notebookon befejezi, majd reggel ugyanez kezdődik, hétvégén otthoni munka, szabadság előtt 3 nap alatt 0-24 ''befejezni amit be kell fejezni'', stb.
Sajnos ez van manapság. Ha jól megfizetik és bírod, akkor csinálhatod, de én személy szerint nem vállalnék ilyen munkát.
Ha kényszerből vállaltad (kevés munkalehetőség, család, otthonteremtés stb.), akkor is szerintem közben finoman keress valami mást, ha nem akarsz néhány éven belül egészségügyi problémákat (stressz-okozta gyomorbántalmak nagyon gyakoriak a vezetőknél! pl. fekély)
Én itthon végzek munkát, saját időbeosztásom van, körülöttem a család, és szerencsére nem vagyok idegbeteg, tudok aludni stb.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest