Hirdetés
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
Amúgy több teremben is jártam, de mindenhol tömegnyomor van így délután, szóval célszerű egy közelít választani szerintem, mert úgyis mindegy edzeni mindenhol lehet. Mivel F5 közel van, ezért most ide járok, de évekig jártam albába azzal sem volt gond.
-
fogkefe21
csendes tag
Na szuper akkor megnyugodtan. Nyulat, békát már láttam. Fő útvonalról ritkán térek le, de igazából nem egy nagy erdő, azért is furcsállom, plusz laknak is a közepén kutyával. Kollégám előtt már szaladt el két vaddisznó 1 méterre, igaz az nem a pentelei erdő volt hanem valahol Veszprém környékén.
-
fogkefe21
csendes tag
Pentelei erdőben (Sárpentelei oldal) szerintetek vannak vaddisznók? Szoktam ott futni, sokszor találkozok, túrázókkal, kutyát sétáltatókkal, családokkal, ugye laknak is az erdő közepén (amit máig nem értek). Legutóbb elvittem párom arra sétálni, megmutattam neki mi merre, aztán egyszer csak ilyen fura hangot hallottunk, nagyon megijedt szerinte vaddisznó én csak nevettem mondom ez tuti nem az, aztán otthon meghallgattam YouTube-on, hogy, hogy milyen hangot adnak ki és kicsit elgondolkoztam, mi van ha tényleg azt hallottunk, lehetséges lenne? Többet akkor nem megyek arra futni.
-
fogkefe21
csendes tag
Műszakira hova szoktatok vinni az autót? Jó lenne valami olyan helyre ahol előtte a fékfolyadékot is kicserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Peugeot, Citroën topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest