Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
Sziasztok
Sosbe nem tud valaki Fehérváron bovden gyártó céget?
Vinnék egy bovdent és ugyanazt a méretet házzal, végekkel együtt le kellene gyártatni, mert a gyári bovden a vicc kategóriát súrolja.
Neten nem találok sehol. -
honda23
aktív tag
válasz
juliabrilke #12893 üzenetére
Miért, azok Isten teremtményei?
Azt hittem, a Sátán bátyóé. -
honda23
aktív tag
válasz
LamerGyuri #12675 üzenetére
Falun 20 éves kábelen szebb az sd adás...
Új erősítőt raktak be fateromék elé.
Itt új kábelem megy új elosztóval, fél éves.De azért köszi a tippet, végignézem a rendszert, hátha a gyerkőc megcibált valamit.
-
honda23
aktív tag
Sziasztok
BUÉK mindenkinek.
Másnál is nagyon gyenge a digi képminősége?
SD tartalom, HD angol foci nagyon rossz képminőségű, életlen a kép nagyon, vagyis tiszta homály az egész.
PC-re HDMI kábelen jó, merevlemezről full HD-ban is tökéletes a kép, csak a digi képe ocsmány.
Ez egy 3d led tv-n van, kipróbáltam egy katódsugárcsöves régi tv-t is, ott is nagyon rossz a képminőség.
Amióta beköltöztem Fehérvárra, 2010 óta folyamatosan romlik a képminőség, még az első évben a hd nagyon jó volt.
Órák óta kalibrálom a képminőséget, de ez úgy gáz, ahogy van...
Kábeles digi amúgy. -
honda23
aktív tag
Sziasztok
Tesla NZC 130 lemezjátszóba keresnék vk 4302-es tűt, esetleg vk 4204-es tűt.
Nem horror 13e Ft-os áron természetesen. Fehérváron van valamilyen lemezjátszó bolt vagy régiség üzlet, ahol ezt megtalálhatom?
-
honda23
aktív tag
Sziasztok
Tud valaki olyan boltot Fehérváron, ahol régi lemezjátszókhoz lehet kapni tűt, betétet?
Találtam egy két webshopot, de nagyon drága bele a tű, egy régi Tesla lemezjátszóról lenne szó.
Erről lenne szó, egy Tesla nzc 130-hoz kellene, mondjuk ez a tű a gyárija(vk 4302), ez zabálja a lemezeket, jobb lenne bele egy vk 4204 bele, az nem koptatja.
-
honda23
aktív tag
válasz
juliabrilke #11505 üzenetére
Nők 90%-a nem tud vezetni, de nagyon nem, nem kell messzire mennem, családban is van olyan szerencsétlen anyuka, hogy az odabax, egy babakocsit nem adnék a kezébe...
A másik dolog, a nők télre nem vesznek téli gumit, mert minek a suzukira meg a skoda fabiara téli gumi, a keret max 10-20 e Ft, szerezzek nekik téli gumit, de csak az első két kerékreés csakis használt jöhet szóba, minek az ilyeneknek autó, és közben kisgyermekeket fuvaroznak meg családot télen 10 éves nyári gumival, nem kommentálom...
Nem egy ilyen eset van a környezetemben, azt sem veszik pl észre, ha 1,5 bár guminyomás van a kerekekben, lehetne még fokozni... -
honda23
aktív tag
válasz
juliabrilke #11500 üzenetére
Ez bőven 50 felett volt...
Ekkora gyökeret... -
honda23
aktív tag
válasz
juliabrilke #11392 üzenetére
Persze, ingyen thm, ha 90 napon belül kifizeted a teljes vételárat, de a kártya véletlenül nem érkezik meg postán 90 napon belül, plusz éves kártyadíj, engem is próbáltak így meggyőzni, de nem jött nekik össze.
Ha igényled a kártyát, egy led tv árából 20e Ft-ot elengednek, meg ilyen béna akcióik vannak, madaras tecsóban is ha nincs hitelkártyám, nem kapok semmilyen hitelt már, kész röhej, ezek az áruhitelek elég sok helyen hitelkártyához vannak kötve... -
honda23
aktív tag
válasz
Dare2Live #11275 üzenetére
Uncsitesóm linkelte facen, de ő már egyszer becuppantotta a u*c miatt, mert letöltött egyszer 200 gigát és lekorlátozták a minimumra...
Azonnal váltott di*ire.
Ha ez így maradna, több százezren hagynák el ezt a nulla szolgáltatót.
Hibát itt sem írnak, még nem tudják, mi okozza, persze pityu...
Di*ivel három éve semmi bajom sem volt, mindig ment a tv és a net is, ha karbantartás volt, akkor az éjfél után volt max hajnali egyik, kettőig az internet esetében!
Mondjuk a tv szolgáltatással nem vagyok megelégedve, a nettel igen. -
honda23
aktív tag
Mindenkinek köszi, sajnos hipermarketekben elég kevés a választék...
Külföldről hozatok be nyaralás alkalmával, lehet, Pest lesz ebből... -
honda23
aktív tag
Fehérváron van olyan italbolt, lerakat, ahol különleges külföldi prémium márkás söröket lehet venni?
Vagy marad Pest? -
honda23
aktív tag
Köszi a válaszokat.
-
honda23
aktív tag
Kézi autómosót tud valaki ajánlani Fehérváron?
-
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8826 üzenetére
Ott rendeltem mindent az esküvőmhöz, tavalyelőtt az év fagyija díját is megkapták.
-
honda23
aktív tag
Ez mekkora szégyen, nevesincs csapattól első körben kiesni...
-
honda23
aktív tag
Szombaton lehet csomagot feladni a postán?
Vagy csak hétfőn? -
honda23
aktív tag
Szenilis idióták, tudod, hányan vannak ilyenek Fehérváron?
Minden, ami bántja a fülüket, az szerintük nem természetes.
Zaklatásért feljelenteni őket, azonnal.
Este tízig meg azt csinálok, amit akarok...
Ráadásul ők még csak fél éve vannak alattad, és nekik áll feljebb, szerintem jobban tennék, ha fülüket farkukat behúznák...
10 emeletesek mind ilyenek, azért vagyok magas földszintes négyesben, itt szinte mindenkivel jóban vagyok, ha valaki hangoskodik, előre szól stb. -
honda23
aktív tag
Van ott egy jó fej srác, van egy festő ismerőse, jövőhéten elviszem megmutatni és mindent áll a srác, tehát ingyen lefestik.
A főnökkel ne foglalkozzam, sajnos múltkor nem vele futottam össze.
Már csak csere felniket kellene találnom egy két napra, mivel téli szett nélkül vettem a verdát, így nem tudom mire lecserélni a nyári garnitúrát.
Tehát úgy néz ki, minden ok. -
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7313 üzenetére
Két kormányösszekötő gömbfej cserém volt első és hátsó futóműbeállítással 11-ért, teljesen baráti.
Első és hátsó beállítása 7 körül van, ha kell, megadom a telcsiszámát. -
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7212 üzenetére
Igen, végre összeállt a gép, tökéletes minden, erre ilyen nyomorékok miatt szétvág az ideg...
Nem fogom annyiban hagyni, feljelentem őket a csába, ha hétfőn nem írja alá a nyilatkozatot, amit odaviszek ezeknek a nagyképű nyomorékoknak. -
honda23
aktív tag
válasz
#00809728 #7223 üzenetére
A jó édes k anyjukat, hétfőn viszek oda egy nyilatkozatot egy összeggel, vagy elfogadja vagy nem, ha nem akkor bíróság.
Tegnap még udvarias voltam hétfőn nem leszek az, azt garantálom, nyomorultak, még én kérjek elnézést, hogy fizettem 10e Ft-ot olyan botrányos szolgáltatásért, amiből károm keletkezett.
Ha tél elején csináljuk meg, addig nem lesz semmilyen baja a felninek?
Színen még gondolkodok. -
honda23
aktív tag
-
honda23
aktív tag
Srácok, van egy kis problémám.
Kedden a téli gumikat lecseréltem nyárira, ugyanarra a felnire ment mind a négy gumi, amin a téli is volt.
Kedves kis JS* csinálta. Összebaxták a felnijeimet légkulccsal a csavarok körül nem egy nem két hanem több, mint 10 helyen!!!
Számlával visszamentem, ők állítják, hogy ilyen nem csinálnak, a főnöke szemébe hazudott az alkalmazott.
Szeretném őket feljelenteni, a kérdésem az, szombaton a rendőrségen vesznek fel jegyzőkönyvet és lenne-e értelme, foglalkoznának vele?
Szinte mind a négy felni sérült, kettő nagyon.Fehérváron hol van normális gumis, aki normálisan tud centírozni, szépen dolgozik, nem dobálják a kerekedet, nem pájszerrel esnek neki a kerekednek!!! és ragasztott súllyal is tudnak dolgozni?
-
honda23
aktív tag
Sziasztok
Van pár eladó alkatrészem 6gen b16a2-es vtihez:
Eladó 6gen b16a2 alkatrészek:
ebc 60000 Ft, 262-es első szett high karbon féktárcsák yellowstuff betétekkel, 1200 km-t futott, bekoptatva
pillangószelep map és tp szenzorral 5000 Ft
alapjárati szelep 4000 Ft
szívósor pillangó, kaniszter és alapjárati szelep nélkül 10000 Ft
szívósor pillangó, alapjárati, pcv és kaniszter szelep nélkül 10000 Ft
map szenzor, kaniszter szelep, antenna 2000 Ft
főfékhenger szervódobbal 10000 FtSzívósort szét tudom szedni és tudok hozzá adni pillangót és alapjárati szelepet.
d16y7 pillangó alapjárati motorral 4000 Ft
Csak a helyet foglalják, képeket tudok bármiről küldeni.
P&P más 6gen Hondába is. -
honda23
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek
Egy két használt holmi:
Lg GH22NS40 dvd író 2e Ft
Logitech MX 400 egér 3e Ft
Razer Deathadder bal egérgomb mikrokapcsoló hibával 4e Ft -
honda23
aktív tag
Ott a pont.
Akkor te is a 81-esen voltál.
Ott cudar világ volt, és ki mentette ki az autósokat?
Nem az állam, hanem az önkéntes polgárőrök és tűzoltók...
Anyám Mórról gyalog indult haza két másik emberrel, félúton vette fel Csókakő és Mór között egy BMW-s, aki önkéntesen hordta az embereket Söréd és Mór között.
Én pénteken akartam hazamenni Csókakőre, de azonnal lefújtam a dolgot.
Elárulom, hogy a beragadtak 99%-a vagy munkába ment, vagy munkából jött volna haza.
A maradék egy % ment hosszú hétvégézni.
Én délután háromkor még hazaértem, viszont aki csütörtök délután négy után elindult, annak lőttek...
Magyaralmás és Csókakő sokáig elzárt település volt, Almástól Mórig tényleg cudar világ volt. -
honda23
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6169 üzenetére
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Bicske, Gárdony, Enying, Mór és Székesfehérvár járások illetékességi területén gépjármű közlekedési tilalmat rendelt el. Ez azt jelenti, hogy a járásokhoz tartó településekről való kihajtás gépjárművel nem engedélyezett. Ezt a rendőrök folyamatosan ellenőrzik, és aki gépkocsival akarná elhagyni valamelyik települést, azt visszafordítják. (police.hu)"
Fejér megyében elzárt útszakaszok:
8 sz. főút megyehatárig (+Veszprém megyei rész is)
64 sz. főút 17 és 30 km között (Mezőszilas – Dég)
81 sz. főút 12 km (Magyaralmásnál)
7202 j. Sárkeszi és Nádasdladány között baleset miatt
8117 j. út Vereb és Lovasberény között kamion keresztbefordult
8123 j. út Zámoly és Gánt között
8123 j. út Szfvár és Zámoly között
6209 j. út Sárosd és Sárkeresztúr között
6402 j. út Lajoskomárom és Mezőkomárom között
8202 j. út Szfvár. és Iszkaszentgyörgy között
8203 j. út Moha és Iszkaszentgyörgy között
6301 j. út Mátyásdomb és Polgárdi között
6209 j. út Sárosd – Sárkeresztúr között,
M7-es autópálya jobb és bal pálya teljes megyei szakasza,
8123-as mellékút Gánttól Zámolyig
6402-es mellékút Lajoskomárom és Mezőkomárom között
8202-es mellékút Székesfehérvár és Iszkaszentgyörgy között
8203-as mellékút Iszkaszentgyörgy és Moha között
6301-es mellékút
811-es számú út 1-es számú főút és Felcsút közötti része lezárásra került, mert folyamatosan elakadt kamionok, gépkocsik akadályozzák a közlekedést.
8126-os számú út Felcsút-Csákvár közötti szakasza lezárásra került a felcsúti oldalról.
81-es számú út 8 és 18 km szelvényében elakadt kamionok miatt áll a forgalom Mór és Székesfehérvár irányába is. Katasztrófavédelem, Közútkezelő és civil traktorok segítségével történik az út felszabadítása, a személyek megközelítése.
8126-os számú út Söréd és Csákvár között lezárt.
8127-es számú út Pusztavám és Bokod között.
8209 bodajki bekötő a 81-esről
8205 fehérvárcsurgói bekötő a 81-esről
Pusztaszabolcs- Felsőcikola- Szabadegyháza mentén az út járhatatlanná vált az időjárási viszonyok miatt.Röhej az egész, leesik megint egy kis hó és meghal az ország...
-
honda23
aktív tag
Mindenkinek köszi a választ.
-
honda23
aktív tag
Székesfehérváron hol van jó autó klíma tisztító, ellenőrző, aki ki is tisztítja a levegőrendszert és kicseréli a pollenszűrőt, és ha kell, tölt bele gázt?
Ismerős Renaultja lenne az áldozat. -
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5359 üzenetére
Most jó, az egyik injektor bepisált, alapjáraton is folyamatosan nyitva volt, injektor tisztító megoldotta, most nem fullad. De van még injektorom bőven, ha rosszalkodna a verda.
Viszont a fékrásegítő lehet, hogy megnyekkent. Ugyanúgy csinálja melegen az ingadozást pedálrugdosásnál, holnap kiderül, jó-e.
Benzint is váltottam, már nem tankolok fuelsave 95-öst ezek után... -
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5350 üzenetére
Holnap kellene mennem Battyánba, csütörtökön Mórra, pénteken meg műszakira.
Keljek fel holnap hajnalban havat lapátolni?
Nagyon örülök ennek az időnek... -
honda23
aktív tag
Friss húsáru (csirke, disznó), illetve füstölt kolbász, szalonna, sonka hol kapható Fehérváron, ami normális hely és viszonylag jó árban van? Nem a tecsóra és társaira gondoltam.
-
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3482 üzenetére
Sajnos nem, 4-5 ezren vagyunk...
-
honda23
aktív tag
válasz
Dare2Live #3398 üzenetére
Denzócskát inkább hanyagoljuk, utolsó nap baxák fel az ember agyát.
Nem baj, nem megyek két hetet.
Már nagyon elegem van abból a sok lúzerből, 8 általánost végzett idiótákból...
A japcsik is mennyire hülyék, ezek olyan hiszékenyek, hogy az már nekem fáj.
Normális munkát ebben az országban senki sem fog találni.
Mondok egy példát, soron dolgozó embereim kamionsofőr, könyvelő, diplomázott informatikus, logisztikus stb, a vezetőink megy szakmunkást végzett idióták...
Sőt, még papok is dolgoztak alattam a soron! -
honda23
aktív tag
Eladó MAC Audio Z 4100 négycsatornás erősítő, MAC Audio Lite 300-as mélyládával és egy MAC Audio Premium S 2.165-ös első szettel, kábelek, biztosíték van hozzá.
-
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2900 üzenetére
Tegnap voltam, 1 perc alatt kint voltam. Madaras tecsóból kijutni a körforgalom miatt, az a nagy tudomány ilyenkor. Ezért megyek oda holnap délelőtt. Hétvégén délután oda tilos menni.
-
honda23
aktív tag
Én szeretem a kihívásokat, mondjuk nagyon gáz, hogy nem sózzák az utakat, vasárnap is így jártam, este 10 után szakadó hóban az elkerülőn az út közepe volt csak járható...
-
honda23
aktív tag
Ismer valaki olyan helyet, ahol fejegységhez beépítő keretet lehet kapni?
Egy Sony lenne az alany. -
honda23
aktív tag
válasz
Pancsermeste #1761 üzenetére
Philips ledes tv belseje mind LG, passzív 3d mellett rakták le ők is a voksukat.
Samsung nem gyárt paneleket, sok beszállítójuk van sajnos, LG mind IPS paneles és saját panel.
Ha jól tudom, Toshiba és a Sharp is saját paneleket gyárt magának, mindenki más veszi... -
honda23
aktív tag
válasz
Pancsermeste #1739 üzenetére
Samsung kijelző nincsen, sok beszállítója van, ha meg akarod tudni, hogy milyen paneles, szét kellene szedni...
-
honda23
aktív tag
Ha már tv-nél tartunk, 50 Hz-es led kilőve, plazma kilőve, régi lcd kilőve, normális 100 Hz-es tv-k 160-tól indulnak, 5 év gyári garival 42-es méretben 200 felett.
3D nagyon is jó dolog, főleg a passzív, aktív egy nagy hulladék, akikkel leteszteltem, senki sem bírta 10 percnél tovább az aktívat, passzívat bárkivel végig tudok nézetni.
Tehát ha már full hd led, 3D(sokkal jobb 2D panelok vannak bennük), két választás maradt:LG és a ratyi Philips. Én LG-nél tettem le a voksomat, nem is bántam meg, ha kijelzőről van szó, nálam csak LG.
Smart része engem sem érdekel, viszont ez már kötelező tartozéka a 100 Hz-es ledeknek.
Philips LG belsőt használ évek óta, tehát IPS panel, de ratyi az elektronikája. -
honda23
aktív tag
Nem tud valaki egy jó virágboltost a Kelemen környékén, Spar, Shell kút oldali részén?
-
honda23
aktív tag
Hol lehet kapni Fehérváron Loctite pillanatragasztókat, akár két pólusút is?
-
honda23
aktív tag
válasz
Napfénysüti #570 üzenetére
Így vagyok ezzel a témával én is.
Michelin használt gumival jól becuppantottam négy éve... -
honda23
aktív tag
Igen, de hol kapok ténylegesen valódit, mert amiket megnéztem, fél évet sem bírtak volna ki.
Szánalom, hogy több üzletbe bemegyek, és nem tud megfogni semelyik cipő sem, kevés a választék, és pocsék. Nike márkából tetszik pár típus, meg is venném, de eddig itt sehol sem láttam... -
-
honda23
aktív tag
válasz
cellpeti #387 üzenetére
A Hervis egy vicc, ilyen szánalmas cipőket, amiket ott árulnak, 12e Ft-ért olyan Nike cipőket láttam, hogy röhögőgörcsöt kaptam. Fényezett műbőr az egész, egyszer rendesen meghajlítottam, meg is tört.
Uncsitesóm is ott vett, egy hónap után kettétört a cipő talpa...
Szerintem még olcsók is ott a cipők, mert normális Nike cipőt nem lehet kapni 20e Ft alatt, az olyan is...
A melegítők is elég érdekesek, e-bayről rendelek normális Barca melegítőt negyedáron, ami hivatalos méretben nekem az M-es, tehát Adidas és Nike melegítő, focimez méretem az M-es, erre a Hervisben az S-es melegítő a 100kg-os fateromra nem lett volna jó, olyan nagy volt...
Deichmann és Humanic is vicckategória, feleségem is csak röhögött a választékon, marad a Decathlon vagy a sajnos nagyon drága Maraton.
Esetleg netes rendelés...
Ennyit ér ez a város, itt nincs semmi, csak a nagy büdös semmi...
Bemész egy cipőboltba, elvárom, hogy egy márkából legyen kb 50 választható pár... -
honda23
aktív tag
Hol lehet ebben a városban normális cipőt venni?
Nike, Puma, Adidas márkákban gondolkodok, Nike felé hajlok.
Voltam a plázában, de az ottani boltok kínálata vicckategória.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok