Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    sziasztok!

    Szegeden élek, grafikus designer illetve full stack fejlesztőként és egyre nagyobb problémám, hogy egyetemista város révén úgy érzem egyre inkább kiöregedek belőle 35 évesen. Főleg ismerkedés terén, már komolyabbat keresnék, de hát az egyetemista lányok még keresik az élet értelmét és utálom a d*ckswing partizást ennyi férfival, hogy állandóan azt kell bizonygatni, hogy én vagyok a legjobb.

    Emiatt két helyben gondolkodtam: Pécsen és Székesfehérváron. Leginkább az lenne a fontos, hogy olyan városba költözzek, ahol mindig vannak programok/szórakozási lehetőségek, minden stílusban és térben, második szempont hogy értelmiségi emberek vegyenek körül. Ebben Szeged nagyon erős. Kecskeméten van lakásom de ott belehalnék a dögunalomba és a tetkós szemöldökű sötét népséget kihagynám.

    Székesfehérvár ezekben mennyire jár élen, van-e sok kocsma, kajázó, emez amaz, van-e elég buliheteőség és mi a helyzet nők terén? lehet-e könnyebben ismerkedni 27 körüli lányokkal akik szinglik vagy ort is kettéoszlik foglaltakra illetve a kutyát se érdekel kategóriára. Munkám szempontjából lehetnek ott lehetőségek? (grafika, design)

    :R

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés