- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz barnam_ #6061 üzenetére
Én azért izgulok, mert várok csomagot majd Amerikából és vannak olyan cégek, amik az országban nincsennek jelen, ezért a Magyar Királyi Posta végzi a kiszállítást. Már előre félek.
Felhívtam a postát, de állítólag nem is utánvételes volt, de kellett érte fizetni. Meg ügye a pukkanós zacsi elég gyakran tépődik fel magától.Egy ellenőrt kiküldenének, de egy nap szabadságot ilyen hozzállással nem pazarolnék rá. Azt fogják mondani, hogy valaki kivette a borítékot és felbontotta. A csaj meg azt akarta elhitetni velem, hogy szerinte a postás fizette ki a pénzt, amit nekem kellett volna odaadnom.
Se pali, se madár nem vagyok. Vagy a postások ilyen jól keresnek és ennyire rendesek? -
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
válasz barnam_ #6052 üzenetére
Hát ez a poén. Én nem tudtam, hogy az illető hogyan küldi. Mostantól otthon leszek, amikor a nyugdíjakat hozzák, szívesen átveszem valaki helyett.
Várom, hogy valaki feljöjjön, hogy kéri az átvételi pénzt. Én igazából a postásnak mondnék pár kedves szót. Legutóbb pl. a postaláda tetején (lépcsőházban) volt az mp3 lejátszó, amit küldtek. Nyomtatott nagy betűvel ott volt a nevem, a borítékon is pontos címzés volt. Ehhez nem kell 3 diploma, hogy megoldja ezt a lehetetlen feladatot.
Mindenkinek köszönöm, aki segített információval.
-
juliabrilke
veterán
válasz barnam_ #4142 üzenetére
Gondolom ige. Biost vissza tudom az alapra állítani programmal és cmos resettel is.
DE! A jelszó megmarad. Ilyet meg a notiknál láttam, hogy az eepromba vagy valamibe beleteszik a jelszót.Mondjuk nincs gond, mert működik minden rajta és a legtöbb dolgot jumperrel is lehet rajta állítani, a procikat meg simán felismeri (ITX miatt a tuning meg felejtős )
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
-
tzimash
őstag
válasz barnam_ #2022 üzenetére
ja, megjártam a poklok poklát ezzel a karival mire jó lett. a vrmje kb 130 fokig melegszik aztán a kártya kikapcsol, legalábbis, hogyha az arctic cooling-féle vrm lapkát használom. a gányolásom, olyan 110 körül megfogta, és simán lehetett vele játszani.
bim:
a kari topicjában is nagy sikert aratott -
tzimash
őstag
válasz barnam_ #2019 üzenetére
a gyári hűtőnek volt ott egy nyúlványa, de az is annyit ért, mint halottnak a csók.
meg ezzel az accelero-val jár még egy alu lapka oda, de az se ér semmit, úgy kell felragasztani, kész vicc, semmi bordázat rajta. a legjobb megoldás még ez volt
de igy nem akartam eladni, ahogy meg most van, úgy meg 3d-ben elvérzik. szóval valami kell oda, ami hűt is, meg nem is néz ki rosszul.